• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Medvědí tlapky
Napište svůj komentář k receptu

Medvědí tlapky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.9
hodnotilo: 23
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Medvědí tlapky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 180
      g hladká mouka
    • 120
      g moučkový cukr
    • 70
      g ořechy
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks žloutek
    • 140
      g máslo
    • 1
      lžíce kakao
    • skořice

Postup přípravy receptu

1
Ze všech surovin zpracujeme těsto, necháme odpočinout v ledničce, stačí jen 1 hod - doba může být delší, podle toho, kolik máme času. Těsto vmačkám do formiček tak, aby nebyly úplně plné a peču asi při 170 °C cca 10-15 minut. Horké obaluji v cukru.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Medvědí tlapky II.

Medvědí tlapky II.

Medvědí tlapa

Medvědí tlapa

Maďarská medvědí polévka

Maďarská medvědí polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Heluš | 9. 12. 2015 22:02

    Dnes jsem je zkoušela. Trochu jsem se vylekala u těsta - připadalo mi trošku řídké, ale výsledek předčil mé očekávání. Výsledek famózní. Zítra repete. Jednoznačně láska na první ochutnání <3

  • Martina Marťásek | 7. 12. 2007 15:10

    Mám hodně podobný recept , jen malinko nižší dávky a jen jeden žloutek , navíc přidávám trošku ml. hřebíčku - myslím , že ten dělá tlapky opravdovými tlapkami :-)) Právě jdu zpracovat těsto :-))

  • Anonym | 18. 11. 2007 19:57

    formičky se mají předem dát do horké trouby vypéct jak nové ty 100% a ty starší též ,dobře se pak vyklopují je to vyzkoušené

  • Anonym | 17. 11. 2007 07:18

    ne, formicky se nevymazavaji.Recept je po prababicce z Rakouska-Uherska, pece jj uz nekolik generaci rok co rok jeste nikdy se nestalo, ze by nesly vyklopit.Ja osobne pecu vzdy z dvojnasobne davky a prvni zmizi, lepe receno mizi jiz pred svatky.

  • Anonym | 12. 11. 2007 16:11

    formičky se musí vymazat?

  • Jitka Budějovská | 16. 12. 2006 16:40

    Výborný recept, moc voňavý...1.

  • Jana T. | 24. 11. 2006 00:16

    dik za recept zachranilo me to nemohla jsem ho najit ve sve kucharne. Vyborne!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Prosinec Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kakao Máslo Moučkový cukr Ořechy Skořice Vejce Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní čalamáda

Pikantní čalamáda

Pizza – Langoše

Pizza – Langoše

Rajská polévka pro děti i dospělé

Rajská polévka pro děti i dospělé

Ovocné knedlíky ze spařeného těsta

Ovocné knedlíky ze spařeného těsta

Klasická hrachová kaše

Klasická hrachová kaše

Ořechové banánky

Ořechové banánky

Skořicová buchta

Skořicová buchta

Žampionové placičky (karbanátky)

Žampionové placičky (karbanátky)

Špecle s kořenovou zeleninou

Špecle s kořenovou zeleninou

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

95
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
61
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
52
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Domácí jablečný závin …
46
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
36
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz S králem je zle? Harry má kráčet po boku Williama za rakví jejich otce

S králem je zle? Harry má kráčet po boku Williama za rakví jejich otce

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Hvězdy ve varu na Innogy party: Hrdličky a pařmeni!

Hvězdy ve varu na Innogy party: Hrdličky a pařmeni!

SportRevue.cz Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Medvědí tlapky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact