Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Martina Veselá
|6. 8. 2006 18:46
Ne to je právě ten fígl. Nejdřív strouhanka, pak teprve vajíčko. A doporučuji tu strouhanku hodně namačkat na maso.
Michaela Kantorová
|6. 8. 2006 10:14
a neni to naopak? nejprve ve vejci a potom ve strouhance?
Petr
|1. 8. 2006 19:50
Vynikající - uvařil jsem manželce, když mi oznámila těhotenství..Na anonyma se vykašli - asi to neosolil.. :o)
Jana Kozlová
|5. 7. 2006 20:27
to jsem ráda že jsi to zvládl a chutnalo ti Marku :)
Marek
|10. 4. 2006 16:28
Uvařil jsem toto jídlo, pač sem měl hlad a hledal jsem něco "jednoduchého".. Bylo to celkem dobrý, ale na to že je mi 17 a nejsem ve vaření příliš zběhlý, tak sem se u teho i zapotil.Ale jinak cool recept.. Jen tak dál :o)
Petra
|8. 4. 2005 10:58
Uvařila jsem a byla jsem moc pochválena. Děkuji za výborný recept:-)))
Jana Kozlová
|10. 3. 2005 16:51
anonyme to je pravda chybička se vloudila maso solím to je pravda, ale nepepřím a tím že mám malé dítě tak sůl omezuji tak že jsem ji tady zapoměla i napsat :)
MAFA
|17. 2. 2005 13:36
Vy snad nevaříte,že byste neposolili? Zapomenout může každý. Důležité jsou suroviny,ne?
Taky anonym
|17. 9. 2004 09:08
Jano Kozlová, při psaní receptů více pozornosti. Zapomenout na sůl.
Anonym
|2. 9. 2004 07:26
A když se to solí, proč to tam neni napsaný. A pepří se to ?
abu
|1. 9. 2004 19:53
ale solí, maso se solí, vajíčko se solí, hranolky se solí a zelenina se solí.