lžička
pálivá paprika
nebo grilovací koření či podobné koření
1
lžíce
maggi
nebo sojové omáčky
4
lžíce
maizena
kukuřičný škrob
Postup přípravy receptu
1
Maso nakrájíme na plátky nebo na menší medailónky a osolíme. Důkladným promícháním všech ingredienci připravíme marinádu. Ponoříme do ni plátky masa a cca 1-3 dny necháme stát v ledničce. Denně 1 až 2x promícháme. Medvědí tlapy připravujeme běžně jako každou jinou minutku. Případný zbytek nálevu nalijeme na smažící se tlapy. Vytvoří velmi chutný "obal".
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jarka Mastilová
|9. 6. 2009 18:29
Tento recept také znám,kdysi vyšel v novinách pod názvem-Medvědí tlapy nakládané,je několikrát vyzkoušený a opravdu moc dobrý.Mám tyto recepty všechny vystřižené,občas podle nich vařím,jsou jednoduché a dobré,alespoň ty co mám já oblíbené.Takže i já dávám 1tomuto receptu.