Mě docela překvapuje že tady skoro ve všech receptech všichni dávajá do medovníku kávu. mě ho mamka dělá doma a kávu tam nedává, a i přes to je vynikající.
Tak jsem vyzkoušela a řekla bych, že chuť je jako lepší perník, akorát příště uberu med, bylo to hodně sladké, ale jinak dobrota, dávám za 1
Místo kávy lze použít silný čaj - černý nebo i ovocný. Mám vyzkoušeno
Zvláštní ingredience... Ale může to být dobré
Je to obdobný recept, jako je židovský medovník Lekach. Do něj se místo kávy dává teplá voda.
Rada bych zkusila - ale myslite, ze se da kava necim nahradit? Kava se u nas nepije a nechutna ani v zadnych moucnicich :-(
Na tento medovník nesmíte tak rychle, je dobré nechat ho uležet. Minimálně dva dny.
Recept jsem viděla v TV Kluci v akci a moc mě nadchl. Oproti jiným medovníkům je úžasně jednoduchý, zamíchat, upéct, sníst. Chystám se ho vyzkoušet na manželovi narozeniny, pak dám vědět.
Vypadá to úžasně!Už jste to zkoušela?