• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Medovník z hrnečku "Kluků v akci"
Napište svůj komentář k receptu

Medovník z hrnečku "Kluků v akci"

autor: Ivana Přikrylová
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Medovník z hrnečku "Kluků v akci"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      hrnek instantní káva 300ml silná
    • 1
      hrnek med
    • 3
      ks vejce
    • 1
      hrnek cukr
    • 5
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      hrnek hladká mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      lžička skořice
    • 1
      lžička hřebíček mletý
    • 0,50
      lžička muškátový oříšek strouhaný
    • 1
      lžička zázvor mletý
    • 1
      hrnek vlašské ořechy
    • 1
      hrnek rozinky
    • 3
      lžíce pomerančová kůra kandovaná

Postup přípravy receptu

1
Do uvařené kávy dáme med a cukr, necháme přejít varem a dáme vychladit. V míse rozšleháme vejce a za stálého šlehání přiléváme olej. Pak postupně vařečkou přimícháme mouku s kypřícím práškem, vychladnou kávu s medem a cukrem, koření, celé nebo nahrubo nakrájené ořechy, rozinky a kandovanou kůru. Těsto nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy a upečeme. Podáváme až druhý den.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Knedle v hrnečku

Knedle v hrnečku

Bylinkové knedlíky z hrnečku

Bylinkové knedlíky z hrnečku

Medovník s čokoládou

Medovník s čokoládou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zuzka | 8. 8. 2007 13:30

    Mě docela překvapuje že tady skoro ve všech receptech všichni dávajá do medovníku kávu. mě ho mamka dělá doma a kávu tam nedává, a i přes to je vynikající.

  • jitka Mal. | 27. 3. 2007 19:46

    Tak jsem vyzkoušela a řekla bych, že chuť je jako lepší perník, akorát příště uberu med, bylo to hodně sladké, ale jinak dobrota, dávám za 1

  • Monika2 | 29. 10. 2006 14:29

    Místo kávy lze použít silný čaj - černý nebo i ovocný. Mám vyzkoušeno:)

  • Hedvika Sametová | 28. 10. 2006 23:18

    Zvláštní ingredience... Ale může to být dobré

  • Danuše | 27. 10. 2006 08:38

    Je to obdobný recept, jako je židovský medovník Lekach. Do něj se místo kávy dává teplá voda.

  • Lenka | 26. 10. 2006 15:42

    Rada bych zkusila - ale myslite, ze se da kava necim nahradit? Kava se u nas nepije a nechutna ani v zadnych moucnicich :-(

  • Danuše Bednářová | 23. 10. 2006 20:25

    Na tento medovník nesmíte tak rychle, je dobré nechat ho uležet. Minimálně dva dny.

  • Ivana Přikrylová | 23. 10. 2006 15:25

    Recept jsem viděla v TV Kluci v akci a moc mě nadchl. Oproti jiným medovníkům je úžasně jednoduchý, zamíchat, upéct, sníst. Chystám se ho vyzkoušet na manželovi narozeniny, pak dám vědět.

  • Renda *** | 21. 10. 2006 09:58

    Vypadá to úžasně!Už jste to zkoušela?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Pečení Narozeniny Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Hřebíček Instantní káva Med Muškátový oříšek Pomerančová kůra Prášek do pečiva Rostlinný olej Rozinky Skořice Vejce Vlašské ořechy Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře dušené na rajčatech a cibuli

Kuře dušené na rajčatech a cibuli

Rebarborový koláč

Rebarborový koláč

Zapečený lilek s parmezánem

Zapečený lilek s parmezánem

Sladké pirohy

Sladké pirohy

Kuřecí čína s ananasem

Kuřecí čína s ananasem

Chřestové rizoto

Chřestové rizoto

Čínská rýže

Čínská rýže

Jahodovo-tvarohová roláda

Jahodovo-tvarohová roláda

Sušenky bez vajec - snadno a rychle

Sušenky bez vajec - snadno a rychle

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

32
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
30
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
27
Mačkané brambory
Mačkané brambory
24
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
23
French toast
French toast

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Nečekaná smrt Diane Keatonové (†79) odhalila její bohatství: Miliardové dědictví!

Nečekaná smrt Diane Keatonové (†79) odhalila její bohatství: Miliardové dědictví!

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

  • Recepty.cz
  • Medovník z hrnečku "Kluků v akci"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact