• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Medovník jako z cukrárny
Napište svůj komentář k receptu

Medovník jako z cukrárny

autor: katka marsalkova
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 8
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Medovník jako z cukrárny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks vejce
    • 300
      g cukr krupice
    • 1
      ks hera
    • 3
      lžíce med
    • 1
      lžička jedlá soda
    • 400
      g hladká mouka
  • Na krém
    • 1
      plechovka kondenzované mléko
    • 300
      g máslo

Postup přípravy receptu

1
Připravte si vodní lázeň. Do kastrolu nalijte vodu a postavte na něj větší ohnivzdornou misku tak, aby se nedotýkala hladiny. Vodu přiveďte k varu. Do misky vložte heru a nechte ji pomalu rozpustit. Potom do ni rozklepněte vejce a postupně přidejte med, cukr, mouku i jedlou sodu. Předehřejte troubu na 150 °C. Směs v misce míchejte vařečkou přibližně 10 minut, dokud těsto nebude mít zlatavou barvu. Na plech dejte pečící papír a obkreslete na něj talíř či dortovou formu, podle toho, čím budete upečené pláty vykrajovat.
2
Do kruhu pak gumovou stěrkou rozetřete v co nejtenčí vrstvě těsto, mělo by kružnici asi o centimetr přesahovat. Placku pečte dozlatova (7-10 minut) a totéž proveďte s ostatními. Ihned po vyndání přiložte na placky talíř, dortovou formu, prostě to, čím jste obkreslovali kružnici a nožem ořízněte přesahující okraje. Okraje nevyhazujte, budete je potřebovat na závěrečné zdobení.
3
Vyrobte krém a posypku. Máslo a mléko vyšlehejte pomocí ruční nebo elektrické metly dohladka, trvá to zhruba deset minut. Nakonec připravte posypku z okrájených kousků těsta - dejte do robotu a rozdrďte na jemný prášek.Sestavte dort. Pomocí kulatého nože rozetřete krém na první plát. Přiklopte další plackou, kterou opět namažete krémem, opakujte tak dlouho, dokud vám nedojdou medovníkové pláty. Na závěr potřete celý dort včetně boků krémem a poprašte připravenou posypkou. Necháme uležet min. 1 den-2 dny.
4
Tip: můžete pozměnit krémy. Zavřenou plechovku se slazeným kondenzovaným mlékem ponořte do hrnce s vodou a dvě hodiny ji vařte. Nebo 1 hodinu v papiňáku. Po vychladnutí ji otevřete a karamel smíchejte s 1/3 másla. Zbytek másla prošlehejte s 300 g moučkového cukru a 2 sáčky vanilkového cukru (já jsem dala pouze 100 g cukru a přidala javorový sirup), přidejte hrst drobně sekaných vlašských ořechů. Upečené pláty potírejte střídavě oběma krémy.
5
Moje zkušenost: Dělala jsem krémy z "tipu", ale dort byl pak příliš sladký, i když jsem nedala tolik cukru, kolik je uvedeno a navíc mi krém už nevystačil na potření. Příště zkusím krém jen z másla a NESLAZENÉHO salka, kdyžtak si dle potřeby dosladím sama. Také bych doporučila placky něčím potřít, kvůli změknutí - někdo používá směs černého čaje a javorového sirupu.Převzato z časpopisu Apetit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kokosky jako z cukrárny

Kokosky jako z cukrárny

Punčové řezy - jako z cukrárny :-)

Punčové řezy - jako z cukrárny :-)

Kubánský dort jako z cukrárny

Kubánský dort jako z cukrárny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina Kovářová | 6. 2. 2009 19:36

    Tento recept na medovník jsem dostala od známé a musím potvrdit, že se povedl a všichni jsme si na něm pochutnali;) a byl krásně měkoučký jak se nechal den nebo dva uležel v chladnu např. já jsem ho nechala ve špajzce.. a na krém jsem použila 1 plechovku slazeného kondenzovaného mléka SALKO (jiné bych radši nezkoušela, nemuselo by se to podařit) a dávám za 1! Sice nebyl tak tmavý jako by možná měl být ale výborný je bezpochyb.. a já co nemám s pečením zase takové zkušenosti jsem byla ráda že se tak podařil:)))

  • Michaela Rau | 3. 12. 2007 11:45

    Já mám doma v receptu, že je možno pláty potřít marmeládou, aby lépe změkly, doporučená byla meruňková, ale zjistila jsem, že se vlastně hodí jákákoliv.

  • aiwa | 2. 9. 2007 21:20

    tak dort je výborný, strašně sladký a trochu tvrdý-a to ležel dva dny. příště ho určitě zvlhčím čajem

  • aiwa | 1. 9. 2007 19:45

    Dnes jsem medovník dělala a musím naprosto ve všem souhlasit s paní Soňou. Těsto je sice lepkavé, ale pak už to jde. Dělala jsem to z 250g cukru, 450g mouky a 4 lžic medu, jak zde někdo radil v komentáři. Vyšlo mi to na 12 placek velikosti talíře. Placky jsem pekla dokud nebyly tmavé - akorát jsem stihla napatlat novou. Krému jsem také měla akorát, ale dost jsem šetřila, takže bych ho příště udělala určitě víc. Jsem zvědavá, jaký dort bude, protože placky mi přišly tvrdší - snad se uleží.

  • Soňa Salabová | 10. 7. 2007 19:51

    Ivo,já dala jedno a půl másla,protože,když jsem ho dělala poprvé,tak toho krému bylo málo,tak jsem si říkala,že tím určitě nic nezkazím a opravdu toho bylo více.Můj postup byl jako v receptu,do robotu nákrájím máslo,trochu to rozmixuji a pak postupně přilévám Salko,poprvé se mi krém srazil,ale mám vyzkoušený,že mísu ponořím na chvíli do teplé vody,promixuji a pěkně se to spojí.Krém mám jako na dort,musí se s tím rychle pracovat,protože v teplu se krém trochu roztýká a hůř se pak natírají boky.Ale ten druhý co jsem pekla měl veliký úspěch,byl opravdu vynikající.Zkuste přidat víc toho másla,snad to pomůže,jinak nevím co poradit.Přeji ať se vám to povede a napište výsledek

  • Iva | 10. 7. 2007 10:09

    Taky jsem zkousela krem ze Salka, ale byl moc ridky a lepkavy. Kde delam chybu?

  • Soňa Salabová | 1. 7. 2007 12:49

    Tento recept mi doporučila kamarádka,tak jsem si ho zde našla a v pátek jsem ho vyzkoušela.Tak i já napíšu svoji zkušenost s pečením.Těsto šlo mixérem opravdu dobře vyšlehat,ušetří to ruce.Docela jsem se zalekla jak je tuhé,táhnoucí a již jsem si představovala jak to asi bude hrůza to na pečící papír natřít.Tak se i stalo. Při mazání první placky jsem si nadávala do čeho jsem se to pustila,ale pak to už docela šlo,nemělo to sice hladký stejnoměrný povrch,ale to vůbec nevadí,stejně se to lepí k sobě a já byla vůbec ráda,že jsem to nějak namazala.Pečení bylo rychlé,hlavně se musí hlídat i okem,snadno se to spálí.Placky jsou tvrdé,ale nelámaly se,ořízla jsem je podle talíře,promazala krémem,je ho docela málo,tak jen slabě,aby vyšlo i na potření kolem.Posypala posypkou a šup do lednice.Musím ještě dodat,že cukru jsem dala jen 250g.Včera jsem ho ochutnala,na mě je příliš sladký,ale návštěva si určitě pochutná.Dnes je ještě lepší,čím dýl proležený,tím chutnější.

  • Kuchařka on-line | 2. 3. 2007 09:47

    Opraveno.

  • standa petr | 1. 3. 2007 14:53

    pozor!!!na krém nepoužívejte 300g mléka, ale másla!!!!

  • Blanka Pospíšilová | 28. 2. 2007 21:27

    Medovník se mi povedl a je opravdu dobrý.Do krému jsem dalo Salko, povařené v papiňáku- zkaramelizovalo a je to výborné.dávám za 1

  • Blanka Pospíšilová | 28. 2. 2007 15:52

    Ještě jsem medovník nikdy nedělala, a tak jsem zvědavá, jak dopadne. Zkusím tento recept. Snad se dílo podaří a hlavně, aby chutnalo.

  • Dáša | 26. 2. 2007 18:26

    Výborný recept, jak na práci, tak na chuť.

  • Hanka | 15. 2. 2007 18:53

    Místo rafinovaného bílého cukru doporučuji použít cukr třtinový, je méně sladký a dodá těstu tu pravou nazlátlou barvu...

  • Lenka Kristová | 27. 1. 2007 15:49

    Medovník jsem pekla včera podle receptu z Apetita,který je stejný jako váš, jen jsem k lžíci sody přidala lžičku octa, cukru dala trochu míň, medu 4 plné lžíce a mouky 450 g.Aby těsto nebylo tvrdé, musí se péct krátce, pekla jsem jen 3 minuty v plynové troubě na nejmenším plynu, těsto šlo krásně oddělovat od papíru a neztvrdlo.Do krému jsem dala Salko, 1 máslo a čtvrt Hery. Vyšlo mi 5 placek, do drobenky k posypání povrchu jsem přidala lžičku kakaa a půl lžičky skořice. Dnes už jsme ho ochutnali, je vláčný a opravdu k nerozeznání od toho v cukrárně.

  • Anejet | 4. 11. 2006 14:23

    Tak medovník je již upečený a čekal jenom na svoje rozkrojení. Můžu říct, že medovník z Apetitu (z tipu)je vynikající, jen je pravda, že je strašně ale strašně sladký (a to jsem ještě při pečení cukru dávala jenom polovinu) stačil mi kousek a jsem přeslazená na dva dny dopředu :-) Rozhodně doporučuju tolik nesladit. Jinak pečení probíhalo v pohodě, jen se pak těsto trošku rozpadadlo, ale to se "zalepilo" krémem. Tip: přidala jsem i do drobenky nahoru na dort ořechy..a vynikající.

  • Katka Altmanová | 2. 11. 2006 20:10

    Medovník z Apetitu jsme dělali,teda více spíš manžel. Byl vynikající, už se ani nepídím po jiném receptu, akorát příště ubereme cukr.

  • Hana Rožníčková | 2. 11. 2006 12:57

    Včera jsem pekladle receptu - Medová pochoutka -nemá to chybu, s těstem se krásně pracovalo a bylo to hned měkké. Není to úplně jako Medovník, ale vůbec jsem se nenadřela / válení placek /. Tam se do těsta dává máslo, myslím, že je v tomto případě lepší než Hera. Do dortové formy vyjdou určitě 4 placky.

  • Anejet | 2. 11. 2006 11:43

    Jak vidím tak tento recept je na chlup přesně převzán z časopisu Apetit..Slyšela jsem, že všem se z tohoto receptu vždy povedl. Dneska ho jdu vyzkoušet, tak jsem zvědavá :-) Akorát koukám co to tu je za paniku se salkem a tatrou - dvě úplně odlišné věci. Pečení zdar :-)

  • JitkaH. | 25. 9. 2006 16:09

    Airan,najdete ji jak jsou nuttely,jmenuje se Mléčná karamelová pomazánka,je na ní kravička,450g za 39.90.

  • Airan | 25. 9. 2006 14:06

    Jitko, prosim, jak vypada ta karamelova pomazanka ve Sparu?

  • JitkaH. | 25. 9. 2006 13:31

    Já jsem objevila ve Sparu karamelovou pomazánku,je výborná,hustá,takže končím s vařením plechovek.Chutná úplně stejně.

  • lucia | 25. 9. 2006 10:00

    logicky sa nesladené kondenzované mlieko nedá zkaramelizovať, pretože karamel sa robí z cukru :-)

  • xxxx | 19. 8. 2006 22:08

    z neslazeného salka se karamel neuvaří zkoušela jsem to a nejde to....

  • Klerys | 19. 8. 2006 19:52

    Mýlíte se, anonyme. Tatra je firma vyrábějící mléčné výrobky a mimojiné i neslazené kondenzované mléko, které se nazývá Grand.

  • Anonym | 18. 8. 2006 08:18

    Neslazené kondenzované mléko se jmenuje TATRA a slazené SALKO!!!

  • Klerys | 17. 8. 2006 22:48

    Tak jsem nakonec stvořila jakési medovníkové puzzle a ačkoliv všechny placky změkly, tak se všechny beznadějně rozlámaly a to jsem byla opatrná. Výsledek vypadá, jako kdyby na medovník v cukrárně něco spadlo. :-) Ale sníme ho, to zas ne že ne.

  • Klerys | 17. 8. 2006 15:25

    O medovník jsem se včera pokusila, ale moc se mi nedařilo. Podle uvedeného receptu jsem těsto roztírala v nejtenčí vrstvě, abych posléze zjistila, že za sedm minut už je skoro spálené. Je teda pravda, že jsem pekla na 170°C, totožný recept totiž vyšel i v příloze MF Dnes, kde byla teplota 150°C uvedena pro horkovzdušnou troubu, pro elektrickou bylo právě těch zmíněných 170°C. Pekla jsem pět minut. Těsto, krátce vyndané z trouby, bylo docela měkké, ale během vychladnutí ztvrdlo a lámalo se při sebeopatrnější manipulaci. Vykrojit z něj úhledný kruh bylo v podstatě nemožné a ani ořezání nožem moc nefungovalo. Ta tvrdost měla pouze tu výhodu, že se dala snadno vyrobit posypka. (Která je poměrně zbytečná, protože kupovaný strouhaný perník chutná naprosto stejně) Pečení placek mě dost vyčerpalo, tak jsem placky potřela černým čajem, naskládala do lednice a dnes se pustím do plnění. Mímochodem moc nezměkly a manipulace s nimi je stále špatná, navíc se přilepily k sobě.

  • Karolína Švarcová | 26. 6. 2006 14:30

    Místo 300g mléka má být 300g másla (v krému) !!!!

  • Gabriela | 4. 2. 2006 17:58

    Este som zabudla: pouzila som klasicke sladene kondenzovane mlieko a po tych dvoch hodinach sa to fakt premenilo na karamel. Pravdaze nie doslova, ale chut karamelovu to malo a bolo to krasne vlacne. Tak nech Vam vyjde.

  • Anonym | 4. 2. 2006 15:54

    Gabriela: jsem ráda, že chutnal a že jste ho zvládla sama, podle recptu a bez problémů :o)

  • Anonym | 4. 2. 2006 15:53

    Eva: mě už to neba to tu rozebírat, držte se receptu a povede se vám

  • Gabriela | 3. 2. 2006 23:17

    Ahojte! Tak prave som tento kolac dorobila. Je vynikajuci a je mi jedno odkial je. Viem, ze ak by tu nebol uverejneny tak sa ku nemu nedostanem. Takze dakujem za uzasny medovnik.

  • eva | 3. 2. 2006 18:54

    Milá Katko, já se nechci hádat, ale vy si protiřečíte! Napsala jste, že nechcete dělat z "neslazeného Salka" karamel, jen ho našlehat s máslem (nevím, jestli by to šlo, je řídké). V další reakci jste napsala, že se z něj normálně uvaří karamel. Tak jak?!

  • Katka Škopková | 3. 2. 2006 16:04

    Eva: jsou tam dva typy na krémy první, že smíchám slazené mléko s máslem - pak samozřejmě krém nebude karamelový a druhý, že slazené mléko svařím na karamel, smíchám s máslem a střídavě promazávám i druhým krémem z másla a cukru.

  • další Eva :) | 3. 2. 2006 10:15

    tady došlo k několika nedorozuměním - neslazené kondenzované mléko se nejmenuje Salko, ale tuším Tatra (?). A pokud se bude tak dlouho vařit v papiňáku, mělo by také zhoustnout, ale nevím. Autorka asi myslela, že by si pak jen dosladila podle chuti, aby třeba krém nebyl tolik sladký (nebude ale karamelový)

  • Hana | 3. 2. 2006 10:08

    Neslazené kondenzované mléko se nejmenuje SALKO!

  • Katka Škopková | 3. 2. 2006 10:05

    Eva: ještě pro upřesnění, vloudila se chybička-krém je z 1 plechovky kondenzovaného mléka a 300 g másla

  • Katka Škopková | 3. 2. 2006 09:53

    Eva č.3: neslazené salko existuje a to vím 100%, občas ho kupuji.A opravdu mi věřte v tom, že když dáte uzavřenou plechovku do papiňáku a celou ji ponoříte do vody a budete hodinu vařit, vznikne vám z toho karamel a jestli nevěříte, tak se sami přesvěčte a neupravujte si recept tak, jak se vám hodí do krámu. Vše je tam napsané tak, jak má být a taky to tak funguje. Dělala jsem ho, takže tam je vše dobře.

  • Katka Škopková | 3. 2. 2006 09:48

    Eva: Nikdo neříká, že budu dělat z neslazeného salka karamel. Píšu, že příště bych smíchala neslazené salko s máslem a vyšlehala, podle potřeby přidala cukr.

  • Katka Škopková | 3. 2. 2006 09:47

    Marie, když to nezkusíte, tak nemůžete vědět, jestli se vám povede nebo ne :o)

  • Eva č.3 | 2. 2. 2006 19:05

    Neslazené Salko neexistuje. je to zkratka "slazené kondenz. mléko". Karamel se udělá z toho cukru, ne mléka, probůh! Taky si neumím představit krém z karamelu a 300g mléka - nemá to být máslo?!

  • taky Eva | 2. 2. 2006 13:22

    z neslazeného mléka varem karamelové rozhodně neuděláte

  • Eva | 2. 2. 2006 13:03

    Myslíte, že se vařením udělá karamel z neslazeného salká? Karamel dělá ten cukr, ne?

  • marie vasova | 2. 2. 2006 12:47

    Medovník miluju, ale nepekla bych ho, je to hrozně pracné.A kde mám jistotu, že by se mi povedl.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Dorty Svačina Pečení Narozeniny Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hera Hladká mouka Jedlá soda Kondenzované mléko Máslo Med Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře královny Kálí

Kuře královny Kálí

Krůta po americku

Krůta po americku

Salát z mozzarelly a rajčat

Salát z mozzarelly a rajčat

Bezinkový likér

Bezinkový likér

Smradlavoučká topinka

Smradlavoučká topinka

Bramborovo vajíčková pomazánka

Bramborovo vajíčková pomazánka

Cibulová červená řepa - sladkokyselá příloha

Cibulová červená řepa - sladkokyselá…

Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky) a kysaným zelím

Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…

Vepřová panenka s cibulí a jablky

Vepřová panenka s cibulí a jablky

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

64
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
53
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
47
Špenátový koláč s vejci
Špenátový koláč s vejci
46
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
45
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Medovník jako z cukrárny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact