• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Medové tyčinky podle časopisu F.O.O.D.
Napište svůj komentář k receptu

Medové tyčinky podle časopisu F.O.O.D.

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
1.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Medové tyčinky podle časopisu F.O.O.D.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 550
      g hladká mouka
    • 40
      g máslo
    • 100
      g med
    • 100
      g moučkový cukr
    • 2
      ks žloutek
    • 1
      lžíce hnědý rum
    • citronová kůra
    • vanilka
    • 2
      lžíce jedlá soda
    • čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

1
Máslo, cukr, med a žloutky utřete se dvěma lžícemi vody a rumem. Vetřete citronovou kůru, vanilku, sodu a nakonec mouku. Vypracujte těsto, vyválejte ho, nakrájejte tyčinky a v troubě předehřáté na 180 °C pečte asi 10 minut. Vychladlé pak do poloviny namočte v čokoládové polevě a nechte vychladnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné cukety podle časopisu F.O.O.D.

Plněné cukety podle časopisu F.O.O.D.

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…

Polévka s játrovými knedlíky podle časopisu F.O.O.D.

Polévka s játrovými knedlíky podle…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mája | 6. 12. 2013 14:20

    jedna hrůza :-X O:-)

  • Iva | 10. 12. 2012 14:41

    Zkoušela jsem je, ale těsto jsem žádné neudělala jen drobenku :-S takže vše letělo do koše.

  • hana | 1. 12. 2012 11:37

    Tyčinky jsou dobré. Jen je chyba v receptu. Másla je uvedeno příliš málo. Přidala jsem ješte cca 100 g - takže celkem 140 g a bylo to tak akorát. A změnila jsem máslo na heru - ničemu to nevadilo. Těsto má mít zhruba konzistenci jako linecké těsto. Místo tyčinek jsem vykrajovala hvězdičky a byly famozni :).

  • marta | 13. 11. 2012 22:21

    Tycinky jsem delala a jsou horke, myslim, ze v receptu je uvedena spatna gramaz surovin. Podle gramaze z receptu testo nejde spojit a je jako drobenka. Jedle sody je opravdu hodne a testo je horke....vse musim vyhodit :(

  • eva | 27. 12. 2011 19:55

    Je potřeba 2 lžíce sody??? není to moc ??

  • Míša | 7. 12. 2011 17:54

    I mě se zdá, že jsou stočené.

  • Simča S.
    Simča S. | 6. 12. 2011 15:17

    V receptu je "nakrájejte tyčinky", ale podle obrázku se mi zdají ty tyčinky spíše stočené maliné trobučky. Nebo koukám blbě????

  • Vlasta Novák | 6. 12. 2011 12:53

    Chyba se vloudila :) Opraveno, díky...

  • Monika | 6. 12. 2011 12:37

    V ingrediencích není kolik medu???

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Prosinec Dopolední svačina Svačina Pečení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Čokoládová poleva Hladká mouka Hnědý rum Jedlá soda Máslo Med Moučkový cukr Vanilka Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí maso na zelenině

Hovězí maso na zelenině

Brokolice na španělský způsob

Brokolice na španělský způsob

Kastrůlkové ražniči

Kastrůlkové ražniči

Zeleninová česnečka s kroupami

Zeleninová česnečka s kroupami

Kakaové řezy s krémem

Kakaové řezy s krémem

Cibulové vepřové - minutka

Cibulové vepřové - minutka

Kokosovo-tvarohová roláda

Kokosovo-tvarohová roláda

Česneková krkovička na tymiánových bramborách

Česneková krkovička na tymiánových…

Banánová zmrzlina - zdravá - 1 ingredience!

Banánová zmrzlina - zdravá - 1…

Doporučujeme

30 minut
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.

Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

60 minut
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

88
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Dýňové nebo mrkvové…
36
Kuřecí srdíčka - pečená
Kuřecí srdíčka - pečená
34
Dýňová tortila
Dýňová tortila
33
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
32
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …

Zajímavé články

Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou večeři
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou…
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule? Naučte se ji připravit jako šéfkuchař!
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule?…
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou dobrotu vám hvězdy doporučují?
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou…
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
AHA.cz Konec s Danielou? Brzobohatý promluvil o další ženě

Konec s Danielou? Brzobohatý promluvil o další ženě

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Ženy.cz Nejčastější mýty o zubech, které ohrožují zdraví dutiny ústní

Nejčastější mýty o zubech, které ohrožují zdraví dutiny ústní

Blesk.cz Martin Prágr zavzpomínal na pubertu: Stydím se za sebe!

Martin Prágr zavzpomínal na pubertu: Stydím se za sebe!

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Další doporučené recepty:

Medové sušenky
Medové sušenky
Medové trubičky
Medové trubičky
Medové tyčinky
Medové tyčinky
Medové-ořechové řezy
Medové-ořechové řezy
Medovníčkové koule
Medovníčkové koule
Medovník IV.
Medovník IV.
  • Recepty.cz
  • Medové tyčinky podle časopisu F.O.O.D.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact