• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Medové trubičky plněné koňakovým krémem
Napište svůj komentář k receptu

Medové trubičky plněné koňakovým krémem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Medové trubičky plněné koňakovým krémem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 600
      g hladká mouka
    • 300
      g med rozpuštěný
    • 200
      g moučkový cukr
    • 3
      lžíce mléko 2-3, vlažné
    • 3
      ks žloutek
    • 1
      špetka jedlá soda
  • Krém
    • 100
      ml vaječný koňak
    • 2
      lžíce moučkový cukr
    • 250
      g máslo změklé
    • 50
      g čokoláda na vaření na polití trubiček

Postup přípravy receptu

1
Prosátou mouku promíchejte s jedlou sodou a cukrem, přidejte med, mléko, žloutky, vypracujeme hladké těsto. Na pomoučněném válu z něj vyválíme tenký plát o tlouštce cca 5 mm, kulatým vykrajovátkem vykrajujeme kolečka, ta zavineme okolo kovových formiček na trubičky (o průměru cca 1 cm) a klademe je na vymazaný nebo pečícím papírem vyložený plech. Pečeme v předehřáté troubě při 170 °C cca 10-12 minut, ještě teplé sejmeme z formiček, necháme vychladnout.
2
Mezitím připravíme krém: v misce smíchejte máslo s cukrem a pomalu přilévejte a vmíchávejte vaječný koňak. Vymíchejte hladký krém, trubičky pomocí cukrářského tvořítka plníme krémem a polijeme rozpuštěnou čokoládou. Krém můžeme obměnit například přimícháním rozinek.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Medové trubičky

Medové trubičky

Nepečené trubičky II.

Nepečené trubičky II.

Marcipánové trubičky

Marcipánové trubičky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hana | 18. 12. 2007 11:10

    Právě je peču. Jsou dost sladké...ale i v jiných receptech je tento poměr cukru a medu...peču je na 160 stupňů s ventilátorem a tak asi 5 minut...více už jsou tmavé. Jinak se špatně sundávají z formiček, ale po chvíli trubičky ztvrdnou a formičku skoro násilím vytlačím ven a trubička zůstane nepoškozená. Ale přemýšlím nad krémem, neměl by být moc sladký.

  • Zita | 8. 11. 2007 17:26

    Já tímto krémem z vaječného koňaku plním vosí hnízda.

  • Di | 8. 11. 2007 14:34

    Zkoušela jsem je péct vloni o Vánocích podle repceptu Plněné medové trubičky, ovšem s méně cukru - na 500 g mouky 100 g cukru a 2 lžíce medu. Tohle těsto by pro nás bylo příliš sladké. Moc nám chutnaly, letos chci zkusit plnit tímto koňakovým krémem.

  • lenak | 8. 11. 2007 13:54

    Ano, nebyly spatne,ale take mne neoslnily. Zato krem musim pochvalit.

  • ren pan | 2. 9. 2007 21:07

    Už jste někdo vyzkoušel?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Dopolední svačina Svačina Pečení Narozeniny Výjimečný den Svatba Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Hladká mouka Jedlá soda Máslo Med Mléko Moučkový cukr Vaječný koňak Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Valašská kyselica

Valašská kyselica

Čínské nudle s masem a žampióny

Čínské nudle s masem a žampióny

Vajíčková pomazánka (méně tučná)

Vajíčková pomazánka (méně tučná)

Lehká jogurtová buchta s ovocem, skořicovou posypkou a čokoládou

Lehká jogurtová buchta s ovocem,…

Utopenci z vajec

Utopenci z vajec

Pivní krkovička z pečícího sáčku

Pivní krkovička z pečícího sáčku

Kynutý knedlík z mikrovlnky

Kynutý knedlík z mikrovlnky

Švestkové buchty s drobenkou

Švestkové buchty s drobenkou

Mrkvový krém

Mrkvový krém

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

171
Dýňová tortila
Dýňová tortila
151
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
128
Máslové řízky
Máslové řízky
85
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
45
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Dcera Gotta (†80) Charlotte (19): Odhalila detaily ze soukromí!

Dcera Gotta (†80) Charlotte (19): Odhalila detaily ze soukromí!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Medové trubičky plněné koňakovým krémem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact