• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Medové řezy alá falešný medovník
Napište svůj komentář k receptu

Medové řezy alá falešný medovník

autor: WeeBear
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Medové řezy alá falešný medovník
Nahrát fotku
 

Suroviny

16 porce
  • Těsto
    • 500
      g hladká mouka
    • 1
      lžička jedlá soda
    • 70
      g rostlinný tuk
    • 140
      g cukr krystal podle chuti i méně
    • 2
      lžíce med
    • 2
      ks vejce
  • Krém
    • 500
      ml mléko
    • 1
      ks vanilkový pudink
    • 2
      balíček vanilkový cukr
    • 250
      g máslo
    • 1
      lžíce hnědý rum není nutný - já dávám rumové aroma

Postup přípravy receptu

1
Těsto: Ve vodní lázni smícháme tuk, cukr, med a vejce, poté, co se nám vše rozpustí do jednotné hmoty, přidáme i mouku smíchanou se sodou. Ještě teplé těsto rozdělíme na tři části. Vyválíme souměrné placky - podle tvaru plechu, ve kterém budeme péct. Pečeme jednotlivě v dobře vyhřáté troubě při 170°C asi 6 minut každou.
2
Krém: Z mléka a pudinku svaříme klasický pudink, poté necháme cca 10 minut zchladnout. Poté přidáme vanilkové cukry, pokrájené máslo a rum, promícháme až do rozpuštění másla.
3
Krémem promazáváme vychladlé placky, zbytkem krému ozdobíme i povrch řezů. Řezy necháme do druhého dne proležet.
4
... Tento recept je hlavně pro ty, kteří nekamarádí s pravým medovníkem, velkým množstvím medu, popřípadě zase se salkem. Já si tento recept oblíbila více než originál a sklidila jsem úspěch i u absolutních nejedlíků sladkého - můžu jen doporučit. :-)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Buchta alá medovník

Buchta alá medovník

Jednoduchý kávovník ala medovník

Jednoduchý kávovník ala medovník

Falešný vlašský salát

Falešný vlašský salát

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Dorty Řezy Buchty Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Děti Výjimečný den Svatba Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Hladká mouka Hnědý rum Jedlá soda Máslo Med Mléko Rostlinný tuk Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bochánek, který se vždy povede

Bochánek, který se vždy povede

Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo srnčí hřbet

Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo…

Řezy s vaječným likérem

Řezy s vaječným likérem

Játrové knedlíčky

Játrové knedlíčky

Základ na jakoukoliv zeleninovou polévku

Základ na jakoukoliv zeleninovou…

Spaghetti Carbonara – La ricetta tradizionale

Spaghetti Carbonara – La ricetta…

Babiččina bramborovo-maková bábovka

Babiččina bramborovo-maková bábovka

Šťouchané brambory s jarní cibulkou

Šťouchané brambory s jarní cibulkou

Houskové knedlíky bez kynutí - výborné a jednoduché

Houskové knedlíky bez kynutí -…

Doporučujeme

30 minut
Čočkový salát se sázeným vejcem

Čočkový salát se sázeným vejcem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
14
Rybičková pomazánka
Rybičková pomazánka
14
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
13
Žemlovka
Žemlovka
13
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony, tyto druhy zeleniny a ovoce ho mají mnohem víc!
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony,…
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
AHA.cz Šmoldas omdlel v Temelíně: Pád do reaktoru s kyselinou by mohl přežít

Šmoldas omdlel v Temelíně: Pád do reaktoru s kyselinou by mohl přežít

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Prestižní galavečer LACMA Gala ovládly ženy 50+: Které to slušelo nejvíce?

Prestižní galavečer LACMA Gala ovládly ženy 50+: Které to slušelo nejvíce?

Ženy.cz Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Blesk.cz Lela Vémola promluvila o stavu Arnieho (7 měs.): Jak je na tom po operaci?

Lela Vémola promluvila o stavu Arnieho (7 měs.): Jak je na tom po operaci?

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na listopad: Komu to bude ve vztahu skřípat a kdo najde spřízněnou duši?

Velký horoskop lásky na listopad: Komu to bude ve vztahu skřípat a kdo najde spřízněnou duši?

Další doporučené recepty:

Medové perníčky III.
Medové perníčky III.
Medové perníčky od babičky
Medové perníčky od babičky
Medové perníkové těsto
Medové perníkové těsto
Medové řezy s Lučinou a mrkví
Medové řezy s Lučinou a mrkví
Medové řezy ze 4 placek
Medové řezy ze 4 placek
Medové sušenky
Medové sušenky
  • Recepty.cz
  • Medové řezy alá falešný medovník
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact