dneska tenhle erecept budemě sělat tak jsem zvědavá :-)
Petra
|8. 12. 2012 23:34
V receptu není žádný tuk? Právě jsem dělala podobné těsto, v receptu byl tuk, ale málo, takže těsto se vůbec nespojovalo, až jsem přidala tuk, tak už to bylo v pořádku. Tak si neumím představit, že tam není žádný tuk.
Kristýna Malá
|8. 12. 2011 17:58
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jak dlouho se cca pečou v troubě? Vadilo by hodně, kdybych začala s pečením hned po výrobě těsta? Mohl by mi někdo doporučit dobrou zdobící polevu?
Předem moc děkuji, recept určitě vyzkouším :-)
Mira
|13. 11. 2010 15:31
Moji manzelce se recept velmi libil, byla z toho uplne mokra a hned jsem jeji pernicek musel vylizat. ... Shift+R zlepší kvalitu vyznačeného obrázku. CTRL+F5 aktualizuje webovou stránku.
Simča Sládková
|1. 11. 2009 16:44
Já už tradičně peču perníčky jako první cukroví a to okolo Mikuláše (většinou pár dní před a děti dostanou perníčky do výslužky, aby mohly mlsat). Ty, které chci aby byly k jídlu co nejdříve, zavřu do krabičky s rozříznutým jablkem, jsou jedlé během dvou dní. Ty ostatní nechám měknout "přirozeně" a to trvá tak 2 týdny. Upozorňuji, že nebydlím v paneláku, ale v 500 let starém kamenném domě......
Michaela Honzíková
|31. 10. 2009 11:06
Jak dlouho dopedu je mám péci? Vím že některé perníčky se musí uležet dost dlouho aby nebyly tvrdé. Děkuji
Simča Sládková
|5. 4. 2009 00:10
Mám tento recept od mojí babičky také, jen přidávám ještě lžíci kakaa, protože máme perníčky rádi tmavé. A proti uvedenému postupu mám jednu změnu: podle mojí zkušenosti se s těstem pracuje lépe, když se na 1 - 2 dny uleží v lednici.