Pudink jsem si udělala pravý domácí, karamel až nakonec pokapat na upečený řez jen tak zlehka. Těsto jen doplním péct na 160 °C cca 15 min. Výborný recept, doporučuji!
Recep jsem chtěla vyzkoušet ,zatím jsem pekla jen placku s ořechy a tak mě překvapilo ,že dáváte zapéct i s karamelem. Bohužel výsledek byl hrozný . Všem doporučuji ,až po pečení polít karamelem. Ještě je i pěkná varianta -placky upéct zvlášť (klidně dohromady ,kdo má horkovzdušnou troubu) a navrch potřít ořechy s karamelem.Vypadá to rozhodně líp. ;-)
Jarko, pudink bude klasický, klasický pudink pěkně ztuhne, natož když je v něm máslo. Není se čeho bát.
výborné řezy, už jsem je dělala několik krát. Děkuji za recept :-)
moučník je velmi dobrý,ale na 1 pudink dávám jen 1/4l mléka, myslím, že by byl pudink řidký,do krému dávám rum