Umícháme žloutky, vejce, cukr a med. Pak lehce vmícháme střídavě sníh a mouku se sodou. Pečeme na plechu s pečícím papírem dozlatova. Upečenou roládu stočíme s papírem.
2
Po vychladnutí papír sejmeme, roládu namažeme máslovým krémem a povrch rolády pocukrujeme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Olga Zehnalová
|19. 8. 2009 20:24
Ja med vážim tak, že na váhu položím hrnček alebo pohár, ten odvážim, zapamätám si koľko vážil, a potom do neho odvážim potrebné množstvo medu. Teda keď prázdny pohár váži napr. 10dkg a ja potrebujem 10dkg medu, tak spolu musia vážiť 20dkg.
Michaela Linhartová
|19. 8. 2009 19:06
Chtěla bych se zeptat jak mám nebo v čem mám zvážit med? děkuju
Ema Latevova
|4. 9. 2006 20:24
Pripomienky k uprave postupu. lepsie je, ked pri priprave med vymiesame s zltkami, a cukor s bielkami. a jedla soda je zbytocna, lebo vajcia vyplnuju tu istu funkciu ako soda.