• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Mediterranean - grilované papriky s rybou
Napište svůj komentář k receptu

Mediterranean - grilované papriky s rybou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mediterranean - grilované papriky s rybou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Na gril:
    • 4
      ks paprika (odlišné barvy)
    • 2
      ks chilli papričky (odlišné barvy)
    • 5
      ks jarní cibulka
    • 2
      ks rajčata
    • 500
      g rybí file
    • oregáno
    • sůl
    • pepř mletý
    • grilovací koření
    • olivový olej
    • bílý jogurt
    • olivy
    • pažitka
    • petrželka
    • pohanka
    • čerstvá zelenina pro obohacení - špenátové listy, čerstvý salát, pažitka, petrželka, pohanka

Postup přípravy receptu

1
Všechnu zeleninu omyjeme (papriky vykrájíme) a nakrájíme na větší kousky cca 5-10 cm, rozložíme na plech, okořeníme (sůl, pepř, oregáno, grilovací koření), pokapeme olivovým olejem. Rybí filety (rozmrazené) rozložíme na druhý plech, též okořeníme a přidáme olivový olej. To vše pečeme v troubě na 200 °C po 10 min., aby se vše pěkně peklo a změklo. Po 10 min. přepneme troubu na gril, aby nám vše chytlo pěkně grilovanou barvu, přibližně po dobu 5 min. Když je vše hotové připravíme si velkou mísu, na kterou rozložíme čerstvý salát, poté přidáme trochu grilovaných paprik a ryby a na vrch opět nasypeme trochu čerstvé zeleniny, zkrátka si to pěkně namixujeme jako salát (jenom nemíchat). Vznikne z toho pěkná pestrobarevná mísa plná vitamínů, zdraví a příjemné mediterraneanské chuti.
2
Vřele doporučuji těm, kteří mají rádi pestrou kuchyni. Je to snadné, rychlé a velmi chutné a hodí se i pro zvláštní příležitosti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Máslová pěna s uzenou rybou

Máslová pěna s uzenou rybou

Zeleninový vývar s rybou

Zeleninový vývar s rybou

Celerová polévka s rybou

Celerová polévka s rybou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Světlana | 4. 9. 2007 23:54

    Kde je ta pohanka zmiňovaná v ingrediencích?

  • Pavlína Svitáková | 10. 2. 2006 06:58

    Už se těším na léto,na gril je to jak dělaný.Ale asi to nevydržím a udělám už teď.Vypadá to super.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Zelenina
Maso Pokrmy Ze zeleniny Rybí Oběd Grilování Oslava Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Čerstvá zelenina Chilli papričky Grilovací koření Jarní cibulka Olivový olej Olivy Oregáno Paprika Pažitka Pepř mletý Petrželka Pohanka Rajčata Rybí file Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka na topinky a toasty

Pomazánka na topinky a toasty

Šunka v listovém těstě

Šunka v listovém těstě

Zapékaná kapusta

Zapékaná kapusta

Medové perníčky III.

Medové perníčky III.

Mrkvová pomazánka II.

Mrkvová pomazánka II.

Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem

Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem

Vepřovka z papiňáku

Vepřovka z papiňáku

Velmi snadná žampionová omáčka

Velmi snadná žampionová omáčka

Kuřecí nudličky po sedlčansku

Kuřecí nudličky po sedlčansku

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

35
Koprová omáčka s hovězím masem
Koprová omáčka s hovězím…
30
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
29
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
28
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
25
Havajské kuře huli huli
Havajské kuře huli huli

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Mediterranean - grilované papriky s rybou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact