• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Mediterranean - grilované papriky s rybou
Napište svůj komentář k receptu

Mediterranean - grilované papriky s rybou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mediterranean - grilované papriky s rybou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Na gril:
    • 4
      ks paprika (odlišné barvy)
    • 2
      ks chilli papričky (odlišné barvy)
    • 5
      ks jarní cibulka
    • 2
      ks rajčata
    • 500
      g rybí file
    • oregáno
    • sůl
    • pepř mletý
    • grilovací koření
    • olivový olej
    • bílý jogurt
    • olivy
    • pažitka
    • petrželka
    • pohanka
    • čerstvá zelenina pro obohacení - špenátové listy, čerstvý salát, pažitka, petrželka, pohanka

Postup přípravy receptu

1
Všechnu zeleninu omyjeme (papriky vykrájíme) a nakrájíme na větší kousky cca 5-10 cm, rozložíme na plech, okořeníme (sůl, pepř, oregáno, grilovací koření), pokapeme olivovým olejem. Rybí filety (rozmrazené) rozložíme na druhý plech, též okořeníme a přidáme olivový olej. To vše pečeme v troubě na 200 °C po 10 min., aby se vše pěkně peklo a změklo. Po 10 min. přepneme troubu na gril, aby nám vše chytlo pěkně grilovanou barvu, přibližně po dobu 5 min. Když je vše hotové připravíme si velkou mísu, na kterou rozložíme čerstvý salát, poté přidáme trochu grilovaných paprik a ryby a na vrch opět nasypeme trochu čerstvé zeleniny, zkrátka si to pěkně namixujeme jako salát (jenom nemíchat). Vznikne z toho pěkná pestrobarevná mísa plná vitamínů, zdraví a příjemné mediterraneanské chuti.
2
Vřele doporučuji těm, kteří mají rádi pestrou kuchyni. Je to snadné, rychlé a velmi chutné a hodí se i pro zvláštní příležitosti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Máslová pěna s uzenou rybou

Máslová pěna s uzenou rybou

Zeleninový vývar s rybou

Zeleninový vývar s rybou

Celerová polévka s rybou

Celerová polévka s rybou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Světlana | 4. 9. 2007 23:54

    Kde je ta pohanka zmiňovaná v ingrediencích?

  • Pavlína Svitáková | 10. 2. 2006 06:58

    Už se těším na léto,na gril je to jak dělaný.Ale asi to nevydržím a udělám už teď.Vypadá to super.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Zelenina
Maso Pokrmy Ze zeleniny Rybí Oběd Grilování Oslava Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Čerstvá zelenina Chilli papričky Grilovací koření Jarní cibulka Olivový olej Olivy Oregáno Paprika Pažitka Pepř mletý Petrželka Pohanka Rajčata Rybí file Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí rohlíčky

Domácí rohlíčky

Krachle z listového těsta

Krachle z listového těsta

Dušená mrkev s džusem, bez jíšky

Dušená mrkev s džusem, bez jíšky

Karbenátky po našem

Karbenátky po našem

Ananasovo-kokosová roláda "Piña Colada"

Ananasovo-kokosová roláda "Piña…

Vynikající kuře na paprice

Vynikající kuře na paprice

Kokosový piškot - korpus

Kokosový piškot - korpus

Patizonová směs - bezmasá

Patizonová směs - bezmasá

Banánové vafle s javorovým sirupem

Banánové vafle s javorovým sirupem

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

170
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
70
Švestkový závin s mandlemi
Švestkový závin s…
60
Míchaná vajíčka s paštikou
Míchaná vajíčka s…
50
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
43
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem

Zajímavé články

Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s voňavým kořením, bylinkami nebo dalším ovocem
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s…
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
AHA.cz Nedělní Aha! 3.5.2025

Nedělní Aha! 3.5.2025

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Jiřina Bohdalová je pro mě Tina Turner, říká její kadeřnice. Ukázala poklady z archivu!

Jiřina Bohdalová je pro mě Tina Turner, říká její kadeřnice. Ukázala poklady z archivu!

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Vrátí se na místa, kde točil Ano, šéfe? Pohlreich otevřeně: Tohle pojistka nepokryje!

Vrátí se na místa, kde točil Ano, šéfe? Pohlreich otevřeně: Tohle pojistka nepokryje!

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Kniha podle znamení zvěrokruhu: Jaké letní čtení si máte přibalit na dovolenou?

Kniha podle znamení zvěrokruhu: Jaké letní čtení si máte přibalit na dovolenou?

  • Recepty.cz
  • Mediterranean - grilované papriky s rybou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact