Králičí hřbet vykostíme, maso odblaníme a příčně nakrájíme medailonky. Jemně naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Pak zvolna opékáme po obou stranách na tuku. Měkké maso vyjmeme a uložíme na teplé místo.
2
Do tuku dáme nakrájenou slaninu, rozškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli a česnek nakrájený na plátky, zpěníme, přidáme pokrájené žampiony a podusíme doměkka.
3
Maso rozdělíme na talíře, pokryjeme žampionovou směsí, ozdobíme petrželkou.
4
Podáváme s brambory, bramborovými hranolky, zeleninovým salátem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Ilona Sedláčková
|27. 3. 2004 18:48
Milá Martino,dnes jsem vyzkoušela Váš recept a můžu Vam říct,že moje rodina i já jsme dlouho nic tak dobrého nejedly.Váš recept je opravdu výborný.Ilona