Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Kveta
|11. 7. 2013 00:48
Dobra pripominka :-D :-D :-D :-D
martina
|4. 6. 2012 19:57
jak by mohl být zdravý, když v něm je 1,5 kg rafinovaného cukru? =-O
Renata
|13. 5. 2012 21:29
Mám dotaz, nechá se louhovat někde při pokojové teplotě , přikrytý poklicí nebo v chladu? D9ky
Pavel
|26. 5. 2011 10:12
Mám silné pochyby o tom, že v něm nějaké to zdraví je. Pokud něco hodinu vaříte, tak veškeré zdraví je fuč. Doporučuji nechat vyluhovat, osladit a přebytečnou vodu odpařit na slunci do požadované konzistence. Pak se můžeme bavit o tom, že je med léčivý. Je to starý recept bylinářek ze 17. století a né tedy nejaký rachlokvásek pouze pro vůni jehličí.
Jana Fáberová
|29. 6. 2010 14:16
Med je určitě dobrý a hlavně zdravý. Jen je nutné upozornit, že výhonky se nemají otrhávat jen z jednoho stromu, protože větvičce utržením zeleného výhonku zarazíte růst. A taky si nejsem jistá, jestli to dokonce není zakázané. Tak ať vás nechytí nějaký hajný...!
Renata Kopečná
|21. 6. 2010 14:26
Mám podobný recept a babička mu říkala smrkový med.Je strašně zdravý,hlavně na průdušky.Každému doporučuji vyzkoušet a ochutnat.