• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Mazanec z pekárny
Napište svůj komentář k receptu

Mazanec z pekárny

autor: Vesela
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mazanec z pekárny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 270
      ml mléko
    • 80
      g máslo
    • 5
      lžíce cukr krupice
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • sůl
    • hnědý rum
    • citronová kůra
    • skořice
    • rozinky
    • 500
      g polohrubá mouka
    • 0,25
      ks droždí
    • oříšky nebo mandle

Postup přípravy receptu

1
Vše dáme do pekárny, program klasik, velikost 1, kůrka světlá. Samozřejmě můžete klidně přidat i třeba kandované ovoce, výborné jsou do toho vlašské ořechy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bezlepkový mazanec do pekárny

Bezlepkový mazanec do pekárny

Mazanec z domácí pekárny

Mazanec z domácí pekárny

Velikonoční tvarohový mazanec

Velikonoční tvarohový mazanec

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tyna07 | 23. 4. 2011 22:49

    Mńamky mńamky. A hlavně bez práce a to je na tom to nej :-)

  • Jiří Šara | 24. 12. 2009 10:49

    Prosim Vás, ořechy přidávejte až po zaznění signálu pro přidávání dalších ingrediencí. U naší pekárny to je cca po 31 min po zapnutíVíz. návod

  • Eva Touškova | 13. 11. 2009 13:20

    Bohužel, mě recept zklamal. Neříkám, že nebyl dobrý-takový celkem chutný,sladký chlebík. Na mě "dusivý". Ale k mazanci to má opravdu daleko :( . Dostačující jako - něco sladkého ke snídani, jinak žádný zázrak.

  • Marie Gazdová | 20. 6. 2009 06:42

    Tento recept je opravdu mňamka, chuť skořice dělá divy. Chtěla jsem si recept vylepšit dobrůtkami: mandle, čoko-pecky, sušené ovoce (červené a zelené je hezky vidět na řezu).... a také spooouuustou vlašských ořechů. Bohužel se mi stalo to, že při mísení těsta mi ořechy poškrábaly teflon v pekárně !!! Stejně většinou peču v troubě, tak je zapracovávám do těsta později. Recept = 1 !!!

  • marie mateju | 17. 6. 2009 15:41

    nejsou velikonoce a přesto právě peču tento mazanec.Krásně to tady voní.Už se těším až bude upečený.

  • Roman Raba | 4. 4. 2009 20:03

    Tak jsem včera zkusil s vlašskými ořechy, 7g sušeného droždí a je to úžasné...1*.

  • Zdeňka Valkova | 26. 3. 2009 17:14

    Marti dík...to bude asi ono..uděláme druhý pokus:-)

  • Martina Veselá | 25. 3. 2009 23:17

    Paní Zdeňko, mě se to stává, když dám hodně droždí.

  • Zdeňka Valkova | 25. 3. 2009 18:16

    mazanec jsem udělala přesně dle receptu...a hle...propadl se mi...čím to je???

  • Petra Bukovská | 21. 3. 2009 15:18

    Tímto receptem jsem včera pokřtila pekárnu. Výsledek mě nadchl, takže dnes zkouším recept na chléb. Z toho jsem měla napoprvé strach.

  • Martina Veselá | 19. 3. 2009 14:06

    To je na tom právě super :)) Opravdu tam žádná vajíčka nepatří.

  • Alena Macháčková | 19. 3. 2009 13:01

    Chci se jenom zeptat: v receptu jsem nenašla žádná vejce, je to možné?

  • Jarmila Neprašová | 3. 2. 2009 17:39

    zkusila jsem a naprosto super,na velikonoce už mazanec nekupuju,díky

  • Vlasta Kopová | 31. 1. 2009 17:18

    To musím potvrdit, dala jsem cukru přesně podle receptu a rozhodně to není přeslazené...mě to chutnalo akorát!

  • Martina Veselá | 31. 1. 2009 13:41

    Úplně jsem zapomněla - jestli někdo v receptech automaticky ubíráte cukr, tak tady nemusíte, myslím, že je ho tam tak akorát.

  • Vlasta Kopová | 31. 1. 2009 12:16

    Tak jsem včera zkoušela, dala jsem 7g pytlík suchého droždí. Vykynul parádně, přidala jsem 100g kandovaného ovoce a vlašské ořechy. Netrpělivě jsem nakrojila včera a nenadchl mě, dnes k snídani byl ale vynikající!!!Opravdová jednička!Děkuju!

  • Martina Veselá | 27. 1. 2009 21:50

    Opravdu stačí nadrobit a dává se až na konec, to kvůli kynutí.

  • Eliška Mlynářová | 26. 1. 2009 23:28

    To droždí se opravdu jen nadrobí do důlku v mouce,a trošku zakryji moukou.

  • Sylva P. | 26. 1. 2009 12:22

    A to droždí se nijak nerozpouští třeba v troše mléka? Jen se nadrobí?

  • Martina Veselá | 24. 1. 2009 19:42

    čtvrtku

  • lenka galvasová | 24. 1. 2009 19:09

    1/4 se myslí,čtvrtku droždí,nebo kostku

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Domácí pekárna Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Výjimečný den Posvícení Návštěva Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Cukr krupice Droždí Hnědý rum Máslo Mléko Oříšky Polohrubá mouka Rozinky Skořice Sůl Vanilkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bulharské řezy

Bulharské řezy

Calzone - Plněná pizza

Calzone - Plněná pizza

Vyprošťovací česnečka

Vyprošťovací česnečka

"Bramborák" se švestkami

"Bramborák" se švestkami

Sladká rýže s jahodami

Sladká rýže s jahodami

Zapečené těstoviny s rajčaty, klobáskou a balkánem

Zapečené těstoviny s rajčaty,…

Babiččina bramborovo-maková bábovka

Babiččina bramborovo-maková bábovka

Kuřecí zapečené s rajčaty a mozzarellou

Kuřecí zapečené s rajčaty a…

Těstoviny (nejen) s krevetami a cuketou

Těstoviny (nejen) s krevetami a…

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

85
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
70
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
66
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
59
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
39
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Mazanec z pekárny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact