Řízky osolíme, naklepeme, obalíme v mouce a dáváme na kopeček na sebe. Vezmeme do prstů hořčici (místo klasiky vajíčka) a rozetřeme po celé ploše řízku, přiklopíme dalším a opět potřeme, takže vznikne opět komínek. Bereme namazané řízky, obalíme ve strouhace a smažíme na oleji. Maso krásně voní při smažení a je šťavnaté. Příloha: vše, co jíte k řízkům.
skvělý recept, použila jsem pikantní hořčici a mělo to úspěch :-)
Dana Minaříková
|3. 4. 2007 22:36
Dnes jsem dělala k večeři a byly výborné :o)))
Dáda
|31. 3. 2007 14:53
Tak jsem dnes taky vyzkoušela a musím říci,báječné.Lepší,než klasický řízek a všem to moc chutnalo!Díky za recept.Dáda
Jana Peková
|26. 3. 2007 13:00
Jen se po nich zaprášilo - 1.
Jamat Jamat
|25. 3. 2007 14:51
Dnes vyzkoušeno, je to opravdu výborné a křehoučké. Jasná 1.
Jana Remková
|25. 3. 2007 10:00
tak to určitě vyzkouším,škoda že jsem si z mražáku vyndala stehna na řízky,ale vlastně bych to taky tak mohla zkusit,ne?Pak dám vědět děvčata
Ňulinka -
|21. 3. 2007 23:14
Hedvi,já jsem ty komínky začala dělat proto,že nemám ráda všehochuť za nehty,zkus to,nemáš pak tak zapatlané ruce od všeho.Obalíš naráz,umyješ,napatláš,umyješ,obalíš,umyješ a smažíš.
Hedvika
|21. 3. 2007 16:43
Takhle dělám vánočního kapra.Místo ve vajíčku obalím v hořčici a je to výborné. Komínky ale z kapříka netvořím:-)))