Pekla jsem je nejdřív pod papírem a otáčela jen jednou, páč jsem na ně málem zapomněla a bylo to teda o fous ale dooobrý byly :)))))
Jediné co bych vytkla je, že byly hned snědený :-D
Výborný!
Vypadá to velmi dobře a až nás bude hodně určitě vyzkouším :)
výboný špízy bez jediného puchýře z prskací pánvičky O:-) super <:-)
Když si je připravím napřed, můžu se pak věnovat přátelům nebo rodině, neuteče mi nic a v troubě se pečou sami a skoro bez hlídání. Prostě pohodička :*))
tak my dáváme do špízu od malinka špekáček :D já tak byla naučená takže v tom nevidím nic divného :-! :-! :-! :-!
Bezvadný : :-*
Na špekáčkách nevidím nic nechutnýho a do špízu podle mého patří a taky je tam dávám. Furt lepší než výrobní salám nebo kabanos se stoprocentní složkou jatečně opracovaných těl drůbeže. Ten opeču leda tak na černou granuli, protože špek v životě neviděl a to se nezamlouvá zase mýmu jazyku. Recept se mi líbí a to hodně, takže určitě odzkouším.
No pardon, ale špekáčky cpát do špízu? To se mi nezamlouvá ani trochu.. :-\
Vynikající. :-* :-*
Nepřepálené a bez zpraseného sporáku, výborné.
Špejle jsem si napíchala den předem a pak jsem měla spoustu času věnovat se návštěvě. Dokonce jsem ani špízy neobracela. Dala jsem na ně papír na pečení a pak jen dopekla do barvy a to už i s hranolky. Byly výborné, pro mně už skoro bez práce a s časovou úsporou a měly úspěch u všech. Až bude příležitost ráda je znovu připravím.