Matjesy nakrájíme na drobné kousky, cibuli na kostičky a smícháme s kořením a smetanou. Solíme dle potřeby - záleží na slanečcích. Necháme odležet v chladu 24 hodin.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Kamča
|1. 6. 2016 19:09
Dělala jsem salát manželovi, protože má ryby hodně rád a taky mu velmi chutnal.
Mužíková
|22. 5. 2015 14:39
Výborný salát.
Iveta
|11. 1. 2014 21:53
Zdravím. Salát je výborný a švára si 3x přidával. Bude se dělat často, je to lahůdka a navíc zdravá :))) .
Tomáš
|19. 10. 2012 13:00
pro mě extra třída 8-)
Pavla
|25. 8. 2011 22:06
Mě velice chutnal, ikdyž je v něm moc cibule, kterou zrovna nemusím. Mužíček a syn si lebedí, klidně by si přidali, kdyby bylo co ;-) :-) .
Hindráková
|4. 7. 2011 22:14
Návštěvě i nám moc chutnalo,děkuji.
Jan Pragl
|29. 5. 2011 17:22
Cibuli sem dal se slaneckama 1:1. Je to bomba, hlavne po opicce 8-) .
Růža
|12. 4. 2011 18:25
Výborné! Použila jsem místo kuliček pepře pepř mletý, aby jsme je nemuseli lovit ;-) , na Jaroslava budu muset opět udělat, už jsem to slíbila :-)) !
Marie Šindelová
|23. 2. 2009 12:10
V sobotu jsme měli rodinnou oslavu,na kterou jsem připravovala tento salát.Jeden jsem udělala přesně podle receptu,do druhého jsem přimíchala mletou pálivou papriku.Obojí mělo velký úspěch,nemluvě o tom,že se ho každý dožadoval ještě druhý den-to už ale nebyl...