• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Massariotův piknik
Napište svůj komentář k receptu

Massariotův piknik

autor: abujaja
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Massariotův piknik
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Šišky
    • ricotta nebo podobný tvarohový sýr, či tvaroh
    • 450
      g měkký salám pikantní
    • 2
      lžíce máslo (asi 30g)
  • Směs salátu
    • listové saláty - mix drobné listy, různě barevné
    • panenský olivový olej Extra
    • balzamikový ocet
    • petrželka snítka zelené petrželky
    • 100
      g roketa

Postup přípravy receptu

1
Rozehřát máslo na pánvi a přidat na velice jemno posekaný salám. Osmažit ho na vysokém ohni po 2 minuty. Přidat ricotta sýr a na moment osmažit.
2
Položit směs salátu a roketu na plochou mísu, pokapat trochou oleje a octem podle chuti. Nahoru poskládat do hvězdice položené šišky ze salámu s ricotta sýrem, utvořené pomocí 2 polévkových lžic. Doprostřed hvězdice dát na ozdobu snítku petrželky. Pracovat rychle a podávat horké.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

"Piknik" medové kuličky - kokosové

"Piknik" medové kuličky - kokosové

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ladislav Dorazin | 30. 6. 2008 13:03

    Ty,ty,ty Aneto,někomu si ukradla recept?Že se nestydíš!! Ale vypadá báječně a je dobře,že jsi ho tady uveřejnila.Dám ti za něj jedničku!!

  • Oldřich Gargulák | 30. 6. 2008 12:43

    Často se zde vedou žabo-myší rozepře o autorství vložených receptů. Pod receptem je kolonka "Od uživatele". Uvažujme tak, že když ji někdo vyplní berme jej jako: {A} člověka, který v TV, v tisku, v literatuře, u tetičky a třeba i v kuchařce narazil na jídlo které jej zaujalo a chce se snámi podělit o radost z "nového" úlovku. {B} osobu, která nemůže přenést přes srdce, že někdo vaří guláš z 1kg masa a 1 cibule, když tam přece patří 1kg cibule a vloží svůj "nový" recept. K těmto lidem buďme tolerantní, nechejme je dýchat a co se "autorství" týká, NEREAGUJME!!! {C} bytost, která vytvořila NOVÉ jídlo! Těchto si važme, velebme je a navrhněme na CENU ZLATÉ VAŘEČKY!!!

  • Oldřich Gargulák | 30. 6. 2008 12:23

    Často se zde vedou žabo-myší rozepře o autorství vložených receptů. Pod receptem je kolonka "Od uživatele". Uvažujme tak, že když ji někdo vyplní berme jej jako: {A} člověka, který v TV, v tisku, v literatuře, u tetičky a třeba i v kuchařce narazil na jídlo které jej zaujalo a chce se snámi podělit o radost z "nového" úlovku. {B} osobu, která nemůže přenést přes srdce, že někdo vaří guláš z 1kg masa a 1 cibule, když tam přece patří 1kg cibule a vloží svůj "nový" recept. K těmto lidem buďme tolerantní, nechejme je dýchat a co se "autorství" týká, NEREAGUJME!!! {C} bytost, která vytvořila NOVÉ jídlo! Těchto si važme, velebme je a navrhněme na CENU ZLATÉ VAŘEČKY!!!

  • zdenka | 29. 6. 2008 22:28

    To si nemyslím

  • jdu okolo a žasnu | 29. 6. 2008 22:03

    je drzost přendat sem recept kopírováním a podepsat se pod to

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Zdravě i chutně Zelenina Uzeniny Oběd Večeře Smažení Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balzamikový ocet Listové saláty - mix Máslo Měkký salám Panenský olivový olej Petrželka Ricotta Roketa
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tatarský biftek II.

Tatarský biftek II.

Jogurtový chléb

Jogurtový chléb

Arašídové cukroví

Arašídové cukroví

Vepřové maso na paprice

Vepřové maso na paprice

Maminčina drožďová pomazánka

Maminčina drožďová pomazánka

Perníková bábovka se švestkami - ,,Hujerka,,

Perníková bábovka se švestkami - ,…

Pórková polévka s cizrnou

Pórková polévka s cizrnou

Tiramisu z pomazánkového másla

Tiramisu z pomazánkového másla

Marináda na kuřecí maso s citrusy

Marináda na kuřecí maso s citrusy

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

28
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
22
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
21
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Massariotův piknik
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact