• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Masový vývar s petrželovými noky
Napište svůj komentář k receptu

Masový vývar s petrželovými noky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Masový vývar s petrželovými noky
Masový vývar s petrželovými noky
Masový vývar s petrželovými noky
Masový vývar s petrželovými noky
Masový vývar s petrželovými noky
Masový vývar s petrželovými noky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg hovězí žebra s kostí nebo harfy, drůbeží skelety ...
    • 1
      ks mrkev
    • celer - kousek
    • kořen petržele - kousek
    • kapusta , může být i růžičková - kousek nebo pár kuliček
    • 10
      ks pepř celý - kuličky
    • 2
      ks nové koření - kuličky, není nutné
    • 1
      ks bobkový list , není nutný
    • sůl a mletý pepř
    • 2
      l voda
    • petrželka na dozdobení
  • Noky
    • 1
      ks vejce
    • sůl a pepř
    • 2
      lžíce petrželka
    • 40
      g hrubá mouka nebo krupice, dle velikosti vejce: 30 -

Postup přípravy receptu

1
Žebra, skelety... opláchneme a dáme do hrnce společně s kořením a zeleninou, přilijeme vodu, osolíme nebo přidáme kostku bujonu a dáme vařit do změknutí masa. Použitím tlakového hrnce zkrátíme dobu vaření. Zeleninu můžeme vyndat dříve, aby se nám nerozvařila.
2
Kosti a maso z vývaru vyndáme, vývar přecedíme.
3
Měkké maso z kostí obereme a dáme do čistého vývaru, část zeleniny(pokud jí máme rádi) také přidáme do vývaru. Vývar dochutíme solí a pepřem a přivedeme k varu. Do vroucího vývaru lžičkou ukrajujeme malé nočky, které do něj vhazujeme a vaříme doměkka.
4
Nočky: Vejce rozmícháme společně s petrželkou, solí, pepřem a hrubou moukou do hladké kašičky.
5
Polévku na talířích dozdobíme čerstvě nasekanou petrželkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s sýrem

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s…

Vrstvený masový bochník

Vrstvený masový bochník

Masový koláč s brokolicí

Masový koláč s brokolicí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kačenka | 29. 11. 2015 18:41

    Noky ve vývaru neměly chybu a byly nastopro lepší jak nudle a taky o dost rychlejší, teda pokuď si je nedáte koupený :)))))

  • k.minnie
    k.minnie | 19. 7. 2012 17:58

    Vývar byl skvělý.

  • alena | 5. 5. 2012 14:42

    noky byly naprosto super <:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Knedlíčky & noky a kapání
Polévky Zavářky do polévek Oběd Večeře Vaření Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Hovězí žebra s kostí Hrubá mouka Kapusta Kořen petržele Mrkev Nové koření Pepř celý Petrželka Sůl Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pečené obložené řízky

Pečené obložené řízky

Volské topinky

Volské topinky

Ďábelské toasty - směs

Ďábelské toasty - směs

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Obrácená buchta z jablek

Obrácená buchta z jablek

Jablečné koláčky z listového těsta

Jablečné koláčky z listového těsta

Kuřecí zbytkový salát

Kuřecí zbytkový salát

Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

"Rozetky" - šneci s tvarohem a švestkami

"Rozetky" - šneci s tvarohem a…

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

277
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
57
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
35
Tuňákové těstoviny
Tuňákové těstoviny
28
Pikantní poke bowl s tuňákem
Pikantní poke bowl s…
23
Dušená mrkev v mletém mase
Dušená mrkev v mletém…

Zajímavé články

Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
AHA.cz Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, jaké postavě lichotí a které uškodí!

Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, jaké postavě lichotí a které uškodí!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Slováček jel z nemocnice za Gelemovou: Rázná reakce Dády!

Slováček jel z nemocnice za Gelemovou: Rázná reakce Dády!

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Další doporučené recepty:

Masový koláč s brokolicí
Masový koláč s brokolicí
Masový nákyp po španělsku s rajčaty s sýrem
Masový nákyp po španělsku s rajčaty s…
Masový štrůdl s bochánky
Masový štrůdl s bochánky
Massaman kari pasta
Massaman kari pasta
Matar dal khichdi falešný, základní recept
Matar dal khichdi falešný, základní…
Mates s bylinkovou omáčkou
Mates s bylinkovou omáčkou
  • Recepty.cz
  • Masový vývar s petrželovými noky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact