• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Masový vývar s petrželovými noky
Napište svůj komentář k receptu

Masový vývar s petrželovými noky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Masový vývar s petrželovými noky
Masový vývar s petrželovými noky
Masový vývar s petrželovými noky
Masový vývar s petrželovými noky
Masový vývar s petrželovými noky
Masový vývar s petrželovými noky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg hovězí žebra s kostí nebo harfy, drůbeží skelety ...
    • 1
      ks mrkev
    • celer - kousek
    • kořen petržele - kousek
    • kapusta , může být i růžičková - kousek nebo pár kuliček
    • 10
      ks pepř celý - kuličky
    • 2
      ks nové koření - kuličky, není nutné
    • 1
      ks bobkový list , není nutný
    • sůl a mletý pepř
    • 2
      l voda
    • petrželka na dozdobení
  • Noky
    • 1
      ks vejce
    • sůl a pepř
    • 2
      lžíce petrželka
    • 40
      g hrubá mouka nebo krupice, dle velikosti vejce: 30 -

Postup přípravy receptu

1
Žebra, skelety... opláchneme a dáme do hrnce společně s kořením a zeleninou, přilijeme vodu, osolíme nebo přidáme kostku bujonu a dáme vařit do změknutí masa. Použitím tlakového hrnce zkrátíme dobu vaření. Zeleninu můžeme vyndat dříve, aby se nám nerozvařila.
2
Kosti a maso z vývaru vyndáme, vývar přecedíme.
3
Měkké maso z kostí obereme a dáme do čistého vývaru, část zeleniny(pokud jí máme rádi) také přidáme do vývaru. Vývar dochutíme solí a pepřem a přivedeme k varu. Do vroucího vývaru lžičkou ukrajujeme malé nočky, které do něj vhazujeme a vaříme doměkka.
4
Nočky: Vejce rozmícháme společně s petrželkou, solí, pepřem a hrubou moukou do hladké kašičky.
5
Polévku na talířích dozdobíme čerstvě nasekanou petrželkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s sýrem

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s…

Vrstvený masový bochník

Vrstvený masový bochník

Masový koláč s brokolicí

Masový koláč s brokolicí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kačenka | 29. 11. 2015 18:41

    Noky ve vývaru neměly chybu a byly nastopro lepší jak nudle a taky o dost rychlejší, teda pokuď si je nedáte koupený :)))))

  • k.minnie
    k.minnie | 19. 7. 2012 17:58

    Vývar byl skvělý.

  • alena | 5. 5. 2012 14:42

    noky byly naprosto super <:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Knedlíčky & noky a kapání
Polévky Zavářky do polévek Oběd Večeře Vaření Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Hovězí žebra s kostí Hrubá mouka Kapusta Kořen petržele Mrkev Nové koření Pepř celý Petrželka Sůl Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněný hermelín II.

Plněný hermelín II.

Cuketové řezy

Cuketové řezy

Slané pečivo - co dům dal

Slané pečivo - co dům dal

Kuřecí maso v sýrové omáčce

Kuřecí maso v sýrové omáčce

Mexická zeleninová polévka

Mexická zeleninová polévka

Francouzský křehký jablečný koláč

Francouzský křehký jablečný koláč

Koláč s nemletým mákem, ovocem a drobenkou

Koláč s nemletým mákem, ovocem a…

Hlávkové zelí na pivu

Hlávkové zelí na pivu

Sýrovo-šunková pomazánka

Sýrovo-šunková pomazánka

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

91
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
72
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
63
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
47
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
47
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Morbidní nález Míši Kuklové: Mrtvola na kuchyňské lince

Morbidní nález Míši Kuklové: Mrtvola na kuchyňské lince

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Další doporučené recepty:

Masový koláč s brokolicí
Masový koláč s brokolicí
Masový nákyp po španělsku s rajčaty s sýrem
Masový nákyp po španělsku s rajčaty s…
Masový štrůdl s bochánky
Masový štrůdl s bochánky
Massaman kari pasta
Massaman kari pasta
Matar dal khichdi falešný, základní recept
Matar dal khichdi falešný, základní…
Mates s bylinkovou omáčkou
Mates s bylinkovou omáčkou
  • Recepty.cz
  • Masový vývar s petrželovými noky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact