• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Masový štrůdl
Napište svůj komentář k receptu

Masový štrůdl

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Masový štrůdl
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček listové těsto vystačí na 3 štrůdly
    • 300
      g šunkový salám nebo jakýkoli obyčejný
    • 200
      g kysané zelí
    • 200
      g eidam sýr
    • 1
      ks vejce
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • 1
      hrst strouhanka

Postup přípravy receptu

1
Na vál nasypeme hladkou mouku, rozválíme si těsto klasicky na štrůdl, uprostřed placky vysypeme mírně strouhankou, na to plátky salámu, vyždímané kysané zelí a na závěr plátky sýra. Čím je víc sýra, tím je to chutnější. Zabalíme, propícháme mírně vidličkou, pomažeme vejcem a dáme péct do trouby.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Masový štrůdl s bochánky

Masový štrůdl s bochánky

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s sýrem

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s…

Vrstvený masový bochník

Vrstvený masový bochník

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • rr | 12. 11. 2011 18:49

    moje oblíbená kombinace - kys. zelí, paprikáš a plátky eidamu...very good ;-)

  • ester | 2. 11. 2011 12:26

    při jaké teplotě se to peče :-\

  • Daniela | 7. 5. 2007 15:59

    Vypadá to báječně, se sýrem jsem to ještě nezkoušela. Dávala jsem zelí a klobásu taky moc dobré. Ale ten sýr tomu asi dodá to pravé ořechové. Děkuji za recept dám vědět jaký to mělo úspěch :)

  • Vendula Pourová | 7. 10. 2005 10:51

    Autor receptu: Peče se to cca 15-20 minut dle druhu trouby. Já mám starou plynovou troubu.A aby se to nepřipeklo dávám ze spoda hrnec s vodou.

  • Anonym | 20. 9. 2005 14:18

    Doporučuji všem. Levné a nasytí.

  • marie krejzarova | 16. 9. 2005 19:00

    A jak se to asi dlouho peče?Asi to bude dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Ze šunky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Hladká mouka Kysané zelí Listové těsto Strouhanka Šunkový salám Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Vaječná omeleta a la Brillat Savarin

Vaječná omeleta a la Brillat Savarin

Zavináče

Zavináče

Apple pie

Apple pie

Oblíbené houstičky

Oblíbené houstičky

Farmářská vepřová krkovice s šalotkou pečená souse-vide

Farmářská vepřová krkovice s šalotkou…

Polévka z vaječné jíšky

Polévka z vaječné jíšky

(nejen) Vepřová uzenářská pečeně

(nejen) Vepřová uzenářská pečeně

Bramboráky se zelnou směsí

Bramboráky se zelnou směsí

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

373
Bramborový salát s okurkou a koprem
Bramborový salát s…
130
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
51
Kávový korpus (bábovka) z remosky
Kávový korpus (bábovka)…
40
Ovesný pudink, základní recept
Ovesný pudink, základní…
38
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Halloweenský mejdan v optice: Mexické »mrtvolky«!

Halloweenský mejdan v optice: Mexické »mrtvolky«!

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Masový štrůdl
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact