• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Masový nákyp s rajčaty a lilkem
Napište svůj komentář k receptu

Masový nákyp s rajčaty a lilkem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Masový nákyp s rajčaty a lilkem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g mleté maso
    • 400
      g rajčata
    • 2
      lilek
    • 1
      cibule
    • 4
      česnek
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • 1
      lžíce červená chilli paprička
    • 1
      lžička oregáno
    • 0,50
      lžička tymián
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Cibuli zpěníme na oleji, přidáme mleté maso a osmahneme, dokud nezačne tvořit hrudky. Pak přidáme nakrájená rajčata, rajský protlak, lžíci papriky, promícháme, mírně podlijeme a dusíme, dokud se nám voda nevydusí a nezůstane masovo-rajčatová hmota. Pak přidáme prolisovaný česnek, oregano, tymián, sůl a pepř. Než se nám maso podusí, nakrájíme omyté neloupané lilky na kolečka a 2 min je povaříme ve vodě, pak vyndáme a necháme okapat. Do vymaštěného pekáčku dáme vrstvu lilku (polovinu množství), pak maso a zakončíme druhou vrstvou lilku. Zapečeme v troubě.
2
Já občas použiji místo 1 lilku cuketu nebo před dopečením posypu povrch parmezánem. Je to také výborné.
3
Recept jsem převzala z časopisu a jelikož nám moc chutná, posílám dál.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s sýrem

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s…

Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty

Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty

Minipizzy s jehněčím masem a lilkem

Minipizzy s jehněčím masem a lilkem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Otakar Novák | 5. 11. 2008 22:44

    Nevadí. Vypovidá to o úrovni autora kterému nevadí přiznat že to opsal a nechlubí se cizím peřím jako ostatní :-)

  • Jarka O. | 5. 11. 2008 22:12

    Pane, který tak dbáte na uveřejňování zdroje: tady je ten zdroj uveden tak VŠEOBECNĚ a to vám nevadí??? Další důkaz, že vám nejde o recept ani nějaké rádoby plagiátorství. Problém je docela jinde, že??

  • ladislava staffenová | 5. 11. 2008 21:29

    Takže, abychom vyhověli panu Novákovi a případným dalším těmto milovníkům absolutní přesnosti, dávám tento návrh: povinně každý, kdo bude chtít, aby mu byl jeho recept zveřejněn a nebude znát ze kterého kolena ten recept má, v závěru uvede: NĚKDE JSEM TO ČETL, SLYŠEL, OBJEVIL, OCHUTNAL. Vlk se nažere a koza zůstane celá. Já to ale ke svému štěstí nepotřebuju. Nebo myslíte, že nepřipálím omáčku, když nebudu znát pramen receptu? Tohle ale není diskuze, to je ....Ale co, radši jdu přemýšlet o nesmrtelnosti chrousta.

  • Otakar Novák | 5. 11. 2008 21:19

    No vidite že to jde.Hned to vypadá líp když je uveden pramen...:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená chilli paprička Česnek Cibule Lilek Mleté maso Olej Oregáno Pepř mletý Rajčata Rajský protlak Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněný vepřový bůček

Plněný vepřový bůček

Opilý Izidor - Lux

Opilý Izidor - Lux

Vajíčka v mikrovlnce

Vajíčka v mikrovlnce

Pečené kuře - Medová kuřecí stehna

Pečené kuře - Medová kuřecí stehna

Plněné rohlíky jako jednohubky

Plněné rohlíky jako jednohubky

Dušená mrkev s džusem, bez jíšky

Dušená mrkev s džusem, bez jíšky

Bramborovo-kapustové placičky

Bramborovo-kapustové placičky

Dort s čokoládovým krémem

Dort s čokoládovým krémem

Můj dýňový džus

Můj dýňový džus

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

46
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Sterilovaná paprika v…
31
Čočka na kyselo s vejcem
Čočka na kyselo s vejcem
28
Zelenina v pánvi
Zelenina v pánvi
25
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Jahodovorebarborový…
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Manželka Kašpárka Andrea v slzách: Zemřel jí tatínek

Manželka Kašpárka Andrea v slzách: Zemřel jí tatínek

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Masový nákyp s rajčaty a lilkem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact