• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Masový nákyp s rajčaty a lilkem
Napište svůj komentář k receptu

Masový nákyp s rajčaty a lilkem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Masový nákyp s rajčaty a lilkem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g mleté maso
    • 400
      g rajčata
    • 2
      lilek
    • 1
      cibule
    • 4
      česnek
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • 1
      lžíce červená chilli paprička
    • 1
      lžička oregáno
    • 0,50
      lžička tymián
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Cibuli zpěníme na oleji, přidáme mleté maso a osmahneme, dokud nezačne tvořit hrudky. Pak přidáme nakrájená rajčata, rajský protlak, lžíci papriky, promícháme, mírně podlijeme a dusíme, dokud se nám voda nevydusí a nezůstane masovo-rajčatová hmota. Pak přidáme prolisovaný česnek, oregano, tymián, sůl a pepř. Než se nám maso podusí, nakrájíme omyté neloupané lilky na kolečka a 2 min je povaříme ve vodě, pak vyndáme a necháme okapat. Do vymaštěného pekáčku dáme vrstvu lilku (polovinu množství), pak maso a zakončíme druhou vrstvou lilku. Zapečeme v troubě.
2
Já občas použiji místo 1 lilku cuketu nebo před dopečením posypu povrch parmezánem. Je to také výborné.
3
Recept jsem převzala z časopisu a jelikož nám moc chutná, posílám dál.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s sýrem

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s…

Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty

Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty

Minipizzy s jehněčím masem a lilkem

Minipizzy s jehněčím masem a lilkem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Otakar Novák | 5. 11. 2008 22:44

    Nevadí. Vypovidá to o úrovni autora kterému nevadí přiznat že to opsal a nechlubí se cizím peřím jako ostatní :-)

  • Jarka O. | 5. 11. 2008 22:12

    Pane, který tak dbáte na uveřejňování zdroje: tady je ten zdroj uveden tak VŠEOBECNĚ a to vám nevadí??? Další důkaz, že vám nejde o recept ani nějaké rádoby plagiátorství. Problém je docela jinde, že??

  • ladislava staffenová | 5. 11. 2008 21:29

    Takže, abychom vyhověli panu Novákovi a případným dalším těmto milovníkům absolutní přesnosti, dávám tento návrh: povinně každý, kdo bude chtít, aby mu byl jeho recept zveřejněn a nebude znát ze kterého kolena ten recept má, v závěru uvede: NĚKDE JSEM TO ČETL, SLYŠEL, OBJEVIL, OCHUTNAL. Vlk se nažere a koza zůstane celá. Já to ale ke svému štěstí nepotřebuju. Nebo myslíte, že nepřipálím omáčku, když nebudu znát pramen receptu? Tohle ale není diskuze, to je ....Ale co, radši jdu přemýšlet o nesmrtelnosti chrousta.

  • Otakar Novák | 5. 11. 2008 21:19

    No vidite že to jde.Hned to vypadá líp když je uveden pramen...:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená chilli paprička Česnek Cibule Lilek Mleté maso Olej Oregáno Pepř mletý Rajčata Rajský protlak Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová krkovice se šlehačkou

Vepřová krkovice se šlehačkou

Tvarohová bábovka III.

Tvarohová bábovka III.

Kuřecí směs Indie

Kuřecí směs Indie

Játrové špízy (kořeněná játra) - smažená nebo na gril

Játrové špízy (kořeněná játra) -…

Kuřecí prsa obalované v chipsech

Kuřecí prsa obalované v chipsech

„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do buchet, koláčů nebo závinů

„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…

Makovník, Makovec

Makovník, Makovec

Bylinková žebírka na pivu

Bylinková žebírka na pivu

Salát Caprese II

Salát Caprese II

Doporučujeme

40 minut
Tortilly s masovými kuličkami

Tortilly s masovými kuličkami

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Poslední sledované recepty

106
Dýňová tortila
Dýňová tortila
58
Máslové řízky
Máslové řízky
43
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
29
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
25
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem

Zajímavé články

Šest úžasných receptů na čínu, které nikdy nezklamou a jsou hotové za pár minut
Šest úžasných receptů na čínu, které nikdy…
Expresní dieta před dovolenou: Zhubněte a buďte hvězdou pláže
Expresní dieta před dovolenou: Zhubněte a buďte…
10 nejlepších tipů na jedlé dárky, které ocení každý pan učitel i paní učitelka
10 nejlepších tipů na jedlé dárky, které ocení…
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka vyrábí roztomilé sladké dvojníky pejsků a kočiček
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka…
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze dvou surovin!
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze…
AHA.cz Šíp ztratil všechnu sílu? Rozhodnutí je definitivní

Šíp ztratil všechnu sílu? Rozhodnutí je definitivní

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Miss 2004 Jana Doleželová vytáhla ze skříně poklady: 20 let staré kalhoty ze státnic stále oblékne

Miss 2004 Jana Doleželová vytáhla ze skříně poklady: 20 let staré kalhoty ze státnic stále oblékne

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Lenka Graf slavila padesátiny: Juchalo se na Hradě!

Lenka Graf slavila padesátiny: Juchalo se na Hradě!

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy 10 jmen, která předurčují vysoké ambice a ctižádost: Kdo dokáže jít přes mrtvoly?

10 jmen, která předurčují vysoké ambice a ctižádost: Kdo dokáže jít přes mrtvoly?

  • Recepty.cz
  • Masový nákyp s rajčaty a lilkem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact