• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Masový nákyp s rajčaty a lilkem
Napište svůj komentář k receptu

Masový nákyp s rajčaty a lilkem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Masový nákyp s rajčaty a lilkem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g mleté maso
    • 400
      g rajčata
    • 2
      lilek
    • 1
      cibule
    • 4
      česnek
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • 1
      lžíce červená chilli paprička
    • 1
      lžička oregáno
    • 0,50
      lžička tymián
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Cibuli zpěníme na oleji, přidáme mleté maso a osmahneme, dokud nezačne tvořit hrudky. Pak přidáme nakrájená rajčata, rajský protlak, lžíci papriky, promícháme, mírně podlijeme a dusíme, dokud se nám voda nevydusí a nezůstane masovo-rajčatová hmota. Pak přidáme prolisovaný česnek, oregano, tymián, sůl a pepř. Než se nám maso podusí, nakrájíme omyté neloupané lilky na kolečka a 2 min je povaříme ve vodě, pak vyndáme a necháme okapat. Do vymaštěného pekáčku dáme vrstvu lilku (polovinu množství), pak maso a zakončíme druhou vrstvou lilku. Zapečeme v troubě.
2
Já občas použiji místo 1 lilku cuketu nebo před dopečením posypu povrch parmezánem. Je to také výborné.
3
Recept jsem převzala z časopisu a jelikož nám moc chutná, posílám dál.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s sýrem

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s…

Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty

Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty

Minipizzy s jehněčím masem a lilkem

Minipizzy s jehněčím masem a lilkem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Otakar Novák | 5. 11. 2008 22:44

    Nevadí. Vypovidá to o úrovni autora kterému nevadí přiznat že to opsal a nechlubí se cizím peřím jako ostatní :-)

  • Jarka O. | 5. 11. 2008 22:12

    Pane, který tak dbáte na uveřejňování zdroje: tady je ten zdroj uveden tak VŠEOBECNĚ a to vám nevadí??? Další důkaz, že vám nejde o recept ani nějaké rádoby plagiátorství. Problém je docela jinde, že??

  • ladislava staffenová | 5. 11. 2008 21:29

    Takže, abychom vyhověli panu Novákovi a případným dalším těmto milovníkům absolutní přesnosti, dávám tento návrh: povinně každý, kdo bude chtít, aby mu byl jeho recept zveřejněn a nebude znát ze kterého kolena ten recept má, v závěru uvede: NĚKDE JSEM TO ČETL, SLYŠEL, OBJEVIL, OCHUTNAL. Vlk se nažere a koza zůstane celá. Já to ale ke svému štěstí nepotřebuju. Nebo myslíte, že nepřipálím omáčku, když nebudu znát pramen receptu? Tohle ale není diskuze, to je ....Ale co, radši jdu přemýšlet o nesmrtelnosti chrousta.

  • Otakar Novák | 5. 11. 2008 21:19

    No vidite že to jde.Hned to vypadá líp když je uveden pramen...:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená chilli paprička Česnek Cibule Lilek Mleté maso Olej Oregáno Pepř mletý Rajčata Rajský protlak Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krupicové noky

Krupicové noky

Dalamánky

Dalamánky

Americká pizza

Americká pizza

Club Sandwich

Club Sandwich

Americké "Sloppy Joes"

Americké "Sloppy Joes"

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se smaženou zeleninou

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…

Zelný salát se zeleninou

Zelný salát se zeleninou

Domácí ovocná limonáda

Domácí ovocná limonáda

Chlebová polévka

Chlebová polévka

Doporučujeme

30 minut
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím masem

Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

90
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
75
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
73
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
55
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
49
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře, které chutnají všem
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře,…
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit svačinu, oběd i večeři
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit…
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle? Použijte trik s octem
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle…
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě Vraňany je tu!
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě…
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S tvorbou jí pomáhá i umělá inteligence. Podívejte se do galerie!
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S…
AHA.cz Změna je život! Nová image Kostkové vyráží dech

Změna je život! Nová image Kostkové vyráží dech

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Pavel Vítek a Janis Sidovský: »Rozvod« a hned tajná svatba!

Pavel Vítek a Janis Sidovský: »Rozvod« a hned tajná svatba!

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

  • Recepty.cz
  • Masový nákyp s rajčaty a lilkem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact