Maso pokrájíme na kousky, osolíme, opepříme a orestujeme na oleji dozlatova. Přidáme kari koření, přisypeme zeleninu a krátce restujeme. V hrnku si odměříme rýži, kterou vsypeme do maso-zeleninové směsi. V hrnku si odměříme vývar, kterého budeme dávat zhruba dvaapůlkrát více než rýže, nalijeme ho k rýži, promícháme a přivedeme k varu. Pak podusíme doměkka za občasného promíchání, dochutíme solí a pepřem. Čas dušení odpovídá času na obalu rýže.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Gepina
|28. 7. 2016 15:45
Rychlý a fajnový jídlo, se kterým nezmastim hromadu nádobí, takže odpadá i velký úklid po jídle :-D super.
zuzi
|29. 8. 2014 07:30
chutnalo nam,dik
Pýchová
|8. 9. 2013 18:49
Výborné.
Renata Pavlasová
|21. 3. 2013 13:18
Nezbývá mi než poděkovat za rychlý a výborný oběd :-))))) samá chvála od celé rodiny no to je co říct, jelikož zavděčit se všem najednou mi dá většinou dost práce :-))))))) .