• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Masové ravioli s batáty a pažitkou
Napište svůj komentář k receptu

Masové ravioli s batáty a pažitkou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 65 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Masové ravioli s batáty a pažitkou
Masové ravioli s batáty a pažitkou
Masové ravioli s batáty a pažitkou
Masové ravioli s batáty a pažitkou
Masové ravioli s batáty a pažitkou
Masové ravioli s batáty a pažitkou
Masové ravioli s batáty a pažitkou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • máslo na polití
    • sůl
    • 2
      lžíce pažitka nasekaná
    • 1
      špetka pepř mletý (malá špetka)
    • 100
      g drůbeží maso
    • 1
      ks těsto
    • 60
      g batáty
  • Těsto:
    • 400
      g hladká mouka
    • 4
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Do elektrického hnětače vložte všechny suroviny a vypracujte těsto. Můžete je ale docela dobře uhníst i ručně: na pracovní desku udělejte hromádku mouky, do ní vyklepněte vajíčka a pak pečlivě zpracovávejte asi 10 minut, aby vzniklo hladké, nelepivé a pružné těsto. Mělo by mít takovou konzistenci, že když do něj dloubnete prstem, důlek se pomaličku vyrovná zpátky. Pokud nemáte strojek, vyválejte těsto na pomoučněném válu na plát silný asi 2 až 3 mm.

RADA: VIDEO, jak naporcovat celé kuře

2
Připravte náplň: maso a batát nakrájete na co nejmenší kousky a promíchejte se solí, pepřem a částí pažitky. Na plát těsta dávejte vždy malý kopeček náplně v asi pěticentimetrových rozestupech. Přikryjte druhým plátem a vykrajujte kolečka tak, aby ve středu každého byla náplň. Okraje k sobě pevně přitiskněte nebo přimáčkněte vidličkou.
3
Hotové taštičky zavařte do vroucí osolené vody a po 5 minutách je sceďte. Pak ravioli rozdělte na talíře, polijte je máslem a posypte zbytkem pažitky.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Taštičky z křehkého těsta

Taštičky z křehkého těsta

Nudlové taštičky s hruškovo-sýrovou náplní

Nudlové taštičky s hruškovo-sýrovou…

Ispanakli pogaca, špenátové taštičky

Ispanakli pogaca, špenátové taštičky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Maso Kuřecí
Maso Pokrmy Z těstovin Drůbeží Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Batáty Drůbeží maso Hladká mouka Máslo Pažitka Pepř mletý Sůl Těsto Vejce

Jak naporcovat kuře

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smetanová cibulačka

Smetanová cibulačka

Nakládané řízky

Nakládané řízky

Kokosový dort

Kokosový dort

Babeta (buchta)

Babeta (buchta)

Řezy s černým rybízem

Řezy s černým rybízem

Ovocný koláč z pomazánkového másla

Ovocný koláč z pomazánkového másla

Papriky plněné sýrovou nádivkou

Papriky plněné sýrovou nádivkou

Přírodní plátky se zeleninou a fazolemi

Přírodní plátky se zeleninou a…

Ovocný dort

Ovocný dort

Doporučujeme

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak naporcovat kuře

Poslední sledované recepty

36
Výborný a rychlý borůvkový koláč s drobenkou
Výborný a rychlý…
33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Rizoto zeleninové s kuřecím masem
Rizoto zeleninové s…
23
Klasické lečo
Klasické lečo
18
Špagety aglio olio
Špagety aglio olio

Zajímavé články

Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku nebo variantu s pečenými rajčaty, mangem či slaninou
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku…
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že se jim máte vyhnout?
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že…
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek pro každého gril mistra
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek…
AHA.cz Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Styl Wednesday ovládne podzim! Temná estetika jako nová posedlost

Styl Wednesday ovládne podzim! Temná estetika jako nová posedlost

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Moderátor Evropy 2 Cerha a Tess Lojkásková: Tajuplná svatba

Moderátor Evropy 2 Cerha a Tess Lojkásková: Tajuplná svatba

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Další doporučené recepty:

Masové nudličky se sýrovým přelivem
Masové nudličky se sýrovým přelivem
Masové nudličky v jasmínové rýži
Masové nudličky v jasmínové rýži
Masové ragů na starořecký způsob
Masové ragů na starořecký způsob
Masové šišky (kebaby) v chlebové placce
Masové šišky (kebaby) v chlebové placce
Masové špízy s bramborami
Masové špízy s bramborami
Masové taštičky z listového těsta
Masové taštičky z listového těsta
  • Recepty.cz
  • Masové ravioli s batáty a pažitkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact