Kuřecí nebo vepřové maso pokrájíme na nudličky, které namáčíme v kašičce z rozšlehaného vejce se škrobovou moučkou. V pánvi s rozpáleným olejem je postupně zprudka osmažíme(nevhodíme je do oleje najednou)a děrovanou naběračkou vyjmeme na misku. Do zbylého oleje na pánvi nasypeme zeleninu, osolíme a okořeníme ji zázvorem, ochutíme sojovou omáčkou a za stálého míchání ji pár minut restujeme.
2
Pak přidáme pokrájený řapíkatý celer a na závěr i osmažené nudličky, necháme vše společně prohřát. Instantní rýžové nudle pro 4 osoby zalijeme vroucí vodou a necháme asi 3 minuty (dle návodu) odstát. Pak smícháme s hotovou směsí a ihned podáváme. Maso před namáčením do vaječné směsi nesolíme, aby z nich těstíčko při smažení neslezlo, a na pánvi nezůstali ,,cucky,, ,které tam nepatří pro další přípravu zeleniny.