Cibulku osmahout do zlatova na másle, rozmačkat brambory a smíchat mouku v trošce vody. Dobře promíchat všechny ingredience a tvořit větší kuličky. Smažit pomalu na másle.
2
Másla na smažení se má použít poměrně dost. Takto je postup popsán. Z této dávky má být 30-40 kuliček "KOTTBULLAR".
Recept jsem vyzkoušela,ale nic moc.Tuku bylo na můj vku příšerně moc.Masové kuličky z Ikea chutnají jinak.Tam by jsem řekla,že je spíš pečou v trobě a nemají je tak tučný.
adelka ...
|31. 1. 2006 22:18
mno labuznik.cz radi kobular a ted sorry za speling delat 1:1 s olejem. ale v ikei je taky mam moc rada
Jana Han
|14. 12. 2005 17:25
Airan, rada bych vam odpovedela, ale jeste jsem je nezkousela. Ja mam take trochu obavy smazit na masle. Pokud musim, pouzivam maslo prepustene, ktere je uz jen cisty tuk a tak se tak snadno neprepaluje. Fakt ale je, ze v tech nejnej restauracich napr. teleci nebo drubezi maso delaji jen na masle a proto ma tak skvelou chut. Zkuste to nekdy s tim prepustenym maslem. Predpis jsem prelozila z originalu. Recept rika na smazeni pouzit hodne masla, je me lito, ze nemohu dat dostacujici odpoved.
Airan
|14. 12. 2005 16:54
Rada je taky vyzkousim, jen nevim jak smazit pomalu na masle, vzdyt maslo se hned prepali. Jani, neni to napul maslo s olejem? Zdravim a dekuji predem za odpoved.
Jana Han
|14. 12. 2005 09:23
Je zajimave, ze jsem to jeste nikdy nezkousela, vzdycky na ne take chodime do Ikei, ale tento tyden budou doma k veceri. Pak dam vedet, jak se povedly. V knizce je mnoho variant na jejich vyuziti.