Nahodou jsem objevila Vas dotaz, omlouvam se o pozdni odpoved. Mortadella je klasicka bez oliv, bez pistacii.
Můžete upřesnit o jakou mortadellu se jedná (boloñskou, s olivami atd.) Děkuji.
Dobry den, jojo, na te fotce to vypada vetsi nez ve skutecnosti - kulicky jsou ale opravdu "prtavky" a ten knedlik je take malicky a pokud mluvite o mnozstvi surovin, tak to je pro 3-4 lidi, zalezi jaky je kdo jedlik :-) . Jinak s Vami musim souhlasit ohledne pouziti cerstvych rajcat, take je pouzivam a hlavne pres leto, kdy maji bajecnou chut, ale s malymi detmi to mam rychlejsi pouzit sterilovana rajcata... ;-)
A jestli můžu ještě poradit- můžete zkusit místo sterilizovaných rajčat použít čerstvá, která zbavíte slupky a ke konci vaření přilít trochu rajčatového džusu ke zjemnění chuti :-)
Tenhle recept znám a vařívám- a je to ňamy ňam! Akorát Vaše porce vypadá jak pro 3 lidi :-)
...vynikající, nejdřív jsem myslel, že přidám do omáčky ještě česnek :-P , kuličky ale pustily svojí chuť a bylo to moc dobré. Měli jsme je s rýží <3 !