Mleté maso smícháme se solamylem, mlékem a ochutíme solí a pepřem. Vše pořádně propracujeme a mokrýma rukama rozprostřeme na igelit (stačí igelitový sáček) tak, aby vznikla placka cca 40x30 cm. Spodní kraj delší strany potřeme hořčicí a kečupem, poklademe na to plátky šunky, suchého salámu, párky, kukuřici, hrášek a vajíčka (samozřejmě si každý může udělat náplň podle svého). Pomocí igelitu zabalíme v roládu. Zeshora potřeme plnotučnou hořčicí, dáme do alobalem vyloženého pekáče nebo hlubokého plechu a podlijeme vodou.
2
Pečeme asi tak 1 hodinu, neustále dolíváme vodu, z které pak máme chutnou šťávičku.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Andra
|18. 3. 2008 09:37
Peciete to cely cas odkryte?
Věra Novotná
|17. 3. 2008 17:54
Místo alobalu do pekáče používám pečící papír. Krásně se ze všeho sloupne a pekáč se nemusí tak moc drhnout od připálenin. Recept výborný. Na Velikonoce se bude určitě hodit do obložené mísy.
Klára
|17. 3. 2008 17:41
No tak k tomuto receptu není potřeba žádný komentář!! prostě výýýbornééé!!
Zuzana Šindlerová
|11. 11. 2006 18:40
Lucko, moc vám děkuji za recept. Mám teď období, že vařím každý vikend pro deset lidí a už mně dochází inspirace. Tento recept je opravdu balzám pro žaludek i oko. Maso jsem dala půl na půl, pekla jsem z kila a čtvrt masa, byly z toho 2 velké rolády, krásně se krájely, nerozpadaly, paráda. Samozřejmě dávám 1*.
Anonym
|9. 11. 2006 21:56
To maso vepřové? Děkuji
Adam
|9. 11. 2006 15:25
opravdu to bylo super, celá šiška se snědla za jedno odpoledne...
Kateřina R
|27. 11. 2005 22:19
výborné...místo hrášku jsem dala brokolici, čímž jsem zajistila, že to nejedly moje mlsné děti..:)příště zkusím olivy.