• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Maso z alobalu s kořenovou zeleninou
Napište svůj komentář k receptu

Maso z alobalu s kořenovou zeleninou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maso z alobalu s kořenovou zeleninou
Maso z alobalu s kořenovou zeleninou
Maso z alobalu s kořenovou zeleninou
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 1
      plátek maso dle chuti - vepřové, kuřecí, krůtí
    • 1
      ks mrkev
    • celer - kousek
    • 0,50
      ks petržel
    • 1
      ks brambory
    • máslo
    • sůl
    • pepř mletý
    • nové koření mleté - na špičku nože
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Plátek masa naklepeme, osolíme, opepříme a položíme do středu pomaštěného plátu alobalu.
2
Zeleninu očistíme a pokrájíme na středně silné hranolky. Bramboru oloupeme a pokrájíme na měsíčky nebo plátky.
3
Na plátek masa naskládáme zeleninu, kterou osolíme, opepříme a okořeníme novým kořením. Pak naskládáme brambory, osolíme, na ně položíme kousek másla, vše opatrně(abychom neprotrhli alobal) zabalíme a přeneseme na pekáček nebo do zapékací misky. Dáme péct do předehřáté trouby na cca 50 minut. Před vložením do trouby balíček podlijeme skleničkou vody, která se nám během pečení odpaří, pak už nepodléváme. Až budeme balíček otvírat musíme dávat pozorna páru!
4
Podáváme buď na talíři a každý si balíček rozbalí sám, nebo obsah balíčku i s výpekem přendáme na talíř.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čočková polévka s kořenovou zeleninou

Čočková polévka s kořenovou zeleninou

Kapří guláš s kořenovou zeleninou

Kapří guláš s kořenovou zeleninou

Polévka z vepřových žaludků s kořenovou zeleninou

Polévka z vepřových žaludků s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Linda | 24. 4. 2015 19:51

    Kotletu jsem posypala steak kotanyi, dala zeleninu a brambora stačila jedna větší. Pak ještě trochu koření, olivový olej a na talířích po hodině v troubě byla dokonale vymazlená večeře, kterou si pochvaloval i přítel s dcerou. Děkuji.

  • Kolesová | 3. 4. 2012 20:08

    Alobal jsem nahradila mísou z varného skla a porce pekla hromadně. Maso bylo výborné a nasálo do sebe jemnou chuť zeleniny, která byla po upečení jako příloha vynikající.Možná kdyby se dalo víc zeleniny dal by se brambor z receptu vypustit.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí Zelenina
Maso Pokrmy Z brambor Ze zeleniny Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Brambory Celer Máslo Maso Mrkev Nové koření mleté Pepř mletý Petržel Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažené kuře

Smažené kuře

Tvarohová buchta tříbarevná

Tvarohová buchta tříbarevná

Vepřové na houbách jinak

Vepřové na houbách jinak

Smažená hlíva

Smažená hlíva

Tvarohová pomazánka

Tvarohová pomazánka

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Slaný dort I

Slaný dort I

Hřibová čalamáda tety Liduš

Hřibová čalamáda tety Liduš

Kuřecí kousky s  bulgurem

Kuřecí kousky s bulgurem

Doporučujeme

55 minut
Smažené nudle s krůtím masem

Smažené nudle s krůtím masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

71
Kulajda
Kulajda
29
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…
28
Bešamelová omáčka s česnekovými výhonky
Bešamelová omáčka s…
26
Plnotučná hořčice s bílým vínem
Plnotučná hořčice s…
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Hollywoodský fešák Jared Leto: Sbalil sexy herečku!

Hollywoodský fešák Jared Leto: Sbalil sexy herečku!

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Další doporučené recepty:

Maso tří barev
Maso tří barev
Maso v jogurtu
Maso v jogurtu
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Maso zapékané s cuketou a nivou
Maso zapékané s cuketou a nivou
Maso-žampionová bageta
Maso-žampionová bageta
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O.D.
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O.D.
  • Recepty.cz
  • Maso z alobalu s kořenovou zeleninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact