• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Maso z alobalu s kořenovou zeleninou
Napište svůj komentář k receptu

Maso z alobalu s kořenovou zeleninou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maso z alobalu s kořenovou zeleninou
Maso z alobalu s kořenovou zeleninou
Maso z alobalu s kořenovou zeleninou
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 1
      plátek maso dle chuti - vepřové, kuřecí, krůtí
    • 1
      ks mrkev
    • celer - kousek
    • 0,50
      ks petržel
    • 1
      ks brambory
    • máslo
    • sůl
    • pepř mletý
    • nové koření mleté - na špičku nože
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Plátek masa naklepeme, osolíme, opepříme a položíme do středu pomaštěného plátu alobalu.
2
Zeleninu očistíme a pokrájíme na středně silné hranolky. Bramboru oloupeme a pokrájíme na měsíčky nebo plátky.
3
Na plátek masa naskládáme zeleninu, kterou osolíme, opepříme a okořeníme novým kořením. Pak naskládáme brambory, osolíme, na ně položíme kousek másla, vše opatrně(abychom neprotrhli alobal) zabalíme a přeneseme na pekáček nebo do zapékací misky. Dáme péct do předehřáté trouby na cca 50 minut. Před vložením do trouby balíček podlijeme skleničkou vody, která se nám během pečení odpaří, pak už nepodléváme. Až budeme balíček otvírat musíme dávat pozorna páru!
4
Podáváme buď na talíři a každý si balíček rozbalí sám, nebo obsah balíčku i s výpekem přendáme na talíř.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čočková polévka s kořenovou zeleninou

Čočková polévka s kořenovou zeleninou

Kapří guláš s kořenovou zeleninou

Kapří guláš s kořenovou zeleninou

Polévka z vepřových žaludků s kořenovou zeleninou

Polévka z vepřových žaludků s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Linda | 24. 4. 2015 19:51

    Kotletu jsem posypala steak kotanyi, dala zeleninu a brambora stačila jedna větší. Pak ještě trochu koření, olivový olej a na talířích po hodině v troubě byla dokonale vymazlená večeře, kterou si pochvaloval i přítel s dcerou. Děkuji.

  • Kolesová | 3. 4. 2012 20:08

    Alobal jsem nahradila mísou z varného skla a porce pekla hromadně. Maso bylo výborné a nasálo do sebe jemnou chuť zeleniny, která byla po upečení jako příloha vynikající.Možná kdyby se dalo víc zeleniny dal by se brambor z receptu vypustit.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí Zelenina
Maso Pokrmy Z brambor Ze zeleniny Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Brambory Celer Máslo Maso Mrkev Nové koření mleté Pepř mletý Petržel Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lepenice

Lepenice

Domácí kečup

Domácí kečup

Námořnické kotlety

Námořnické kotlety

Brokolicové těstoviny

Brokolicové těstoviny

Bramborové noky s kuřetem a zelím

Bramborové noky s kuřetem a zelím

Fazolky s Nivou

Fazolky s Nivou

Eintopf s červenou řepou

Eintopf s červenou řepou

Přírodní krkovička se zelím

Přírodní krkovička se zelím

Domácí (plněné) rohlíky

Domácí (plněné) rohlíky

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

64
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
40
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
32
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
29
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
24
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Bílá ruší vystoupení s Bohdalovou: Skolila ji nemoc!

Bílá ruší vystoupení s Bohdalovou: Skolila ji nemoc!

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Další doporučené recepty:

Maso tří barev
Maso tří barev
Maso v jogurtu
Maso v jogurtu
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Maso zapékané s cuketou a nivou
Maso zapékané s cuketou a nivou
Maso-žampionová bageta
Maso-žampionová bageta
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O.D.
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O.D.
  • Recepty.cz
  • Maso z alobalu s kořenovou zeleninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact