Maso i játra očistíme, omyjeme a odřízneme tučné kousky. Solamyl přelijeme dvěma lžícemi vody a necháme stát. Asi po 10 minutách vodu slijeme. Do solamylu přidáme vejce, sůl a umícháme zahoustlou kaši. Maso rozkrájíme na tenké nudličky. Nasypeme je do kaše a důkladně v ní obalíme.
2
Necháme asi 20 minut naložené pěkně uležet. Na pánvi rozpálíme vyšší vrstvu oleje a obalené masové kuličky na něm opékáme ze všech stran asi 4 minuty. Vyjmeme a necháme okapat. Omyjeme a nakrájíme na proužky ředkvičky. Na pánvičku dáme dvě lžíce oleje, přidáme očištěný a na proužky nakrájený pórek.
3
Masox rozpustíme v 100 ml horké vody a spolu se sójovou omáčkou vlijeme na pánvičku. Vše asi 2 minuty podusíme. Nakonec přidáme masové nudličky a ředkvičky. Potom ještě chvilku prohřejeme. Opláchneme a očistíme feferonku a pokrájíme ji nadrobno. Rozpálíme lžičku oleje a feferonku osmahneme. Masové nudličky posypeme osmahnutou feferonkou a podáváme s vařenou rýží.