• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Maso tří barev
Napište svůj komentář k receptu

Maso tří barev

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maso tří barev
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 300
      g kuřecí maso prsa
    • 300
      g vepřové maso kýta
    • 300
      g játra vepřová
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks pórek
    • 0,50
      kostka masox
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      svazek ředkvička
    • 1
      ks feferonka

Postup přípravy receptu

1
Maso i játra očistíme, omyjeme a odřízneme tučné kousky. Solamyl přelijeme dvěma lžícemi vody a necháme stát. Asi po 10 minutách vodu slijeme. Do solamylu přidáme vejce, sůl a umícháme zahoustlou kaši. Maso rozkrájíme na tenké nudličky. Nasypeme je do kaše a důkladně v ní obalíme.
2
Necháme asi 20 minut naložené pěkně uležet. Na pánvi rozpálíme vyšší vrstvu oleje a obalené masové kuličky na něm opékáme ze všech stran asi 4 minuty. Vyjmeme a necháme okapat. Omyjeme a nakrájíme na proužky ředkvičky. Na pánvičku dáme dvě lžíce oleje, přidáme očištěný a na proužky nakrájený pórek.
3
Masox rozpustíme v 100 ml horké vody a spolu se sójovou omáčkou vlijeme na pánvičku. Vše asi 2 minuty podusíme. Nakonec přidáme masové nudličky a ředkvičky. Potom ještě chvilku prohřejeme. Opláchneme a očistíme feferonku a pokrájíme ji nadrobno. Rozpálíme lžičku oleje a feferonku osmahneme. Masové nudličky posypeme osmahnutou feferonkou a podáváme s vařenou rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Válka barev - předkrm z avokáda

Válka barev - předkrm z avokáda

Kuřecí špízy 3 barev - výtečné!

Kuřecí špízy 3 barev - výtečné!

Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou smetanou

Pudinkové řezy čtyř barev se…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martin | 22. 1. 2015 09:21

    Kde je ten třetí druh masa? Tohle je dle mého Maso dvou barev s játry...

  • Martin | 22. 1. 2015 09:17

    Kde je ten třetí druh masa?

  • Anonymous | 28. 10. 2012 08:41

    proč masox?

  • Anonymous | 29. 5. 2011 10:19

    skvělá aplikace

  • rommi | 5. 3. 2011 14:44

    složité, ale nemusí být špatné 8-)

  • balm | 22. 11. 2010 17:54

    Proč ale proboha tak složitě???

  • vendul.ka | 15. 10. 2010 13:53

    výborná kombinace jater a masa

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí
Maso Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Feferonka Játra Kuřecí maso Masox Pórek Ředkvička Rostlinný olej Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vejce Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové šišky s mákem

Bramborové šišky s mákem

Zelňačka s klobásou

Zelňačka s klobásou

Ovesné sušenky s jablky a čokoládou

Ovesné sušenky s jablky a čokoládou

Dršťková polévka z kuřecích žaludků

Dršťková polévka z kuřecích žaludků

Lehká tvarohová pomazánka

Lehká tvarohová pomazánka

Hlíva v těstíčku

Hlíva v těstíčku

Dukátové buchtičky s krémem

Dukátové buchtičky s krémem

Slané lívance

Slané lívance

Drožďová (kvasnicová) pomazánka s ovesnými vločkami

Drožďová (kvasnicová) pomazánka s…

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

78
Vepřové výpečky s česnekovými výhonky (fazolkami)
Vepřové výpečky s…
70
Můj dýňový kompot s ananasem
Můj dýňový kompot s…
46
Hovězí maso na houbách
Hovězí maso na houbách
40
Ledové matcha latté
Ledové matcha latté
34
Vejce Benedikt
Vejce Benedikt

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Alena Sehnalová (76), Růžena z Hoří, má panenko přiznává: Milovala jsem Formana!

Alena Sehnalová (76), Růžena z Hoří, má panenko přiznává: Milovala jsem Formana!

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Maso s paprikovou omáčkou
Maso s paprikovou omáčkou
Maso se smetanovo-hořčičnou omáčkou
Maso se smetanovo-hořčičnou omáčkou
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými těstovinami
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Maso v jogurtu
Maso v jogurtu
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Maso z alobalu s kořenovou zeleninou
Maso z alobalu s kořenovou zeleninou
  • Recepty.cz
  • Maso tří barev
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact