Maso (podle počtu osob) nakrájíme na malé nudličky nebo kostičky, okořeníme (kari až do omáčky, aby nezhořklo) a orestujeme spolu s pokrájenou cibulí. Potom přidáme nakrájenou papriku přilijeme trochu vody a dusíme, dokud není paprika i maso měkké. Nakonec zalijeme smetanou a přidáme hořčici (na 200 ml smetany dávám asi 2 vrchovaté lžíce). Dochutíme kari kořením, sójovkou atd., případně dohustíme moukou rozšlehanou v mléce.
2
Jako příloha jsou nejlepší hranolky nebo americké brambory.
Udělala jsem dnes a bylo to moc dobré, jen jsem přidala navíc zbytek brokolice a kousek fenyklu, abych vyklidila spíž. A udělala jsem k tomu couscous. Šlo to výborně. :-[
Čeho slátanina?Těch surovin tam zas tolik není.Baví mě jak tu od dob Pohlreicha je každej chytrej jak rádio :-)
Jana
|3. 10. 2013 18:46
Pro mne je to slátanina všeho možného :-$ s nemožnou chutí. Lepší už je klasická česká kuchyně, kterou vařím střídmě, ale o to víc nám chutná.
Dana
|2. 10. 2013 08:12
Ano, opravdu moc dobré.
Mona
|4. 1. 2013 11:49
mooc dobré jídlo akorát jsem místo papriky dala rajčátka a nedávala jsem kari. Ta chuť tohoto koření mě nikdy nenadchla a i přesto to bylo vynikající :-))
Možnost stálého měsíčního platu bez zadnych investic, krome vaseho casu.
Zkuste http://pritel007.w-e-b-n-o-d-e.cz Vše je zdarma, přečtěte si info. Z odkazu si vymazte pomlcky.
jé vy jste mě potěšily!!! tenhle recept jsem si sama vymyslela, kdyz mi bylo asi 20 a začínala jsem s vařením a experimentovala jsem vyzkoušejte taky přidat místo papriky ananas, je to velmi zajímavá a výborná kombinace :-)