Mleté maso osmahneme na tuku s nakrájenou cibulí. Přidáme slaninu, sůl a muškátový květ. Narovnáme do pekáčku nebo do zapékací misky na to dáme vrstvu na čtvrtky nakrájené růžičkové kapusty, osolíme, podlijeme vývarem a dáme péci do trouby asi na 20 minut. Potom přelijeme vejcem rozšlehaným se strouhaným sýrem a prudce zapečeme. Podáváme s brambory a kečupem nebo tatarskou omáčkou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Ivana Chobotova
|13. 12. 2008 19:52
Vyborne, velice jednoducha priprava, zapekala jsem v remosce. Dobra a lacina vecere. Chutnalo to i memu Italskemu priteli, ktery nebyl nadseny z kapusticek. Kecup ani tatarka nebyla zaportrebi.