• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Maso přes noc
Napište svůj komentář k receptu

Maso přes noc

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maso přes noc
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • hovězí maso dle stavu peněženky
    • kořenová zelenina
    • cibule
    • 5
      ks bobkový list
    • 5
      ks nové koření
    • 5
      ks pepř celý
    • sůl
    • smetana může být i zakysaná
    • ocet nebo citronová šťáva
    • světlá jíška

Postup přípravy receptu

1
Večer maso omyjeme, osolíme. Do poměrně dobře těsnícího kastrolu dáme nadrobno nastrouhanou zeleninu a jemně posekanou cibuli, přidáme koření přiklopíme. Doposud si říkáte že nic nového, ale pozor! Teď přijde to hlavní! Vložíme do trouby (bohužel pouze do elektrické, plynová není vhodná). Termostat nastavíme cca na 70-90 °C a pak se obrníme trpělivostí a nenačuhujeme každých 5 minut pod pokličku! Necháme to pěkně přes noc dělat co to umí.
2
Ráno je maso pěkně měkké (taky jsem tomu nechtěl věřit) a v kastolu je vrstva vynikající šťávy. Vyjmeme maso, zeleninu propasírujeme přes sítko, podle množství strávníků naředíme vodou na potřebný objem, zahustíme, dochutíme, přidáme smetanu, maso nakrájíme (bacha fakt se rozpadá, i kližka) a vrátíme do hrnce, mňam.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čokoládové vločky naložené přes noc

Čokoládové vločky naložené přes noc

Kolečka den a noc

Kolečka den a noc

1001 noc

1001 noc

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mila Tischer | 9. 8. 2010 18:47

    Tak jsem udelala v nedeli, resp. ze soboty na nedeli. Maso jsem hodila na plno zeleniny do rimskeho hrnce cca v 11. hod. vecer, nastavila na 90°C. Vydrzela jsem to, neodklopila poklicku nic, a sla vpohode spat. Rano zvedava v 10. 00 jsem odklopila poklicku, a jake zdeseni! maso bylo tvrde jak podrazka, zelenina takztez! Tak jsem zvysila teplotu na 120°C, po hodine opet podrazka, tak jsem zvedla na 150°C a mezitim udelala k obedu spagety, s tim, ze by obed byl az tak v 6 vecer. K memu prekvapeni maso zaclo meknout a ve 2 odpoledne bylo mekke natolik, ze jsem mohla vyplnout a zahustit omacku. Maso jsem nemela z zadne stare kravy, mam maso od souseda, kterej chova bejky na maso, nabalickuje a kazdy, kdo ma zajem si odkoupi balicek, ve kterem je od zadniho, po klizku a vimjacojeste vsechno ostatni. Takze jsem takto dala pect muj neznamy kus, protoze poznam akorat rostenku, svickovou a klizku.

  • Mila Tischer | 7. 8. 2010 17:06

    Mas na mysli asi tzv. Rimske hrnce, kdyz to doslova prelozim. Mam ho doma, jeste jsem nepouzila, takze to dneska riknu a udelam. Verim tomu, ze se nemusi podlevat, uz jen z te zeleniny se udela velke mnozstvi stavy. Mrknu ted na nejake recepty, kde se pouziva Römer topf a porovnam.

  • Marie | 27. 3. 2007 12:56

    Jak dlouho se má péci?__Prosím upřesněte.

  • kuhtík | 5. 1. 2007 18:31

    Jdu to vyzkoušet a pak uvidíte komentář...

  • Hanka | 5. 11. 2006 22:27

    Bylo to moc dobré, i když jsem velmi nedůvěřovala. Udělala jsem svíčkovou s knedlíkem. Myslím, že tento recept nejen doporučím, ale zařadím ho do svého kuchařského repertoáru, Ještě jednou díky.

  • Petra | 13. 10. 2006 03:50

    zni to dobre asi to udelam o vikendu ale co davate jako prilohu k tomu

  • Di | 6. 10. 2006 08:09

    Právě teď jsem se někde dočetla, že dobrá svíčková se má péci pomaličku, třeba 4 hodiny. Říká to kuchař nejluxusnější pražské restaurace.

  • Zdena z JM | 6. 10. 2006 07:49

    Vlasto,že to neokomentovalo více lidí je asi tím,že je zde ještě 1 naprosto totožný recept"maso bez práce a bez hlídání přes noc".Tam je těch komentářů podstatně víc.

  • Vesely Vlasta | 6. 10. 2006 06:38

    Pozdrav od protinozcu . Ja jsem si myslel , ze jsem objevil Ameriku , kdyz jsem zacal delat gulas pri 100C 4 hodiny ( nekdy i dyl ) . Udelal jsem to podle tohohle receptu jen s tim rozdilem , ze jsem to podlil slaninovym a hovezim vyvarem a ne papriku , proze jsem svickovar . Prisad se tam da podle kazdeho vkusu . A kdyz to je hotovy , tak se prinutit to nechat odstat na druhy den . Jenom me prekvapuje , ze sem nevlezlo vic lidi a neokomentovali to . Proste zuzo .

  • volfinoto | 9. 2. 2006 18:33

    to vypadá lákavě

  • Mirka | 19. 10. 2005 10:15

    A jak dlouho se to má péci? Přes noc je neurčité. Třeba sedm hodin?

  • Smile Smile | 18. 4. 2005 21:58

    Znam to, ziji v zahranici. Tady se k tomu pouzivaji specialne udelane hrnce. Je to dobrota, vyzkousejte :-)

  • Dana | 13. 12. 2004 11:53

    A to se to ani trošku nepodlije? A nepřichytí se to? Vypadá to strašně zajímavě, vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Hovězí maso Kořenová zelenina Nové koření Ocet Pepř celý Smetana Sůl Světlá jíška
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Papriky plněné sýrem

Papriky plněné sýrem

Sýrová pomazánka s jogurtem

Sýrová pomazánka s jogurtem

Kuličky Raffaelo krok za krokem

Kuličky Raffaelo krok za krokem

Tříbarevný tvarohový koláč

Tříbarevný tvarohový koláč

Vynikající vánoční štola

Vynikající vánoční štola

Rychlé chilli fazole

Rychlé chilli fazole

Hrachová kaše (moc dobrá)

Hrachová kaše (moc dobrá)

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Grilované masové válečky

Grilované masové válečky

Doporučujeme

50 minut
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a kuřetem

Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

22
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
22
Bloody Mary II.
Bloody Mary II.
19
Veganský "vaječný" likér
Veganský "vaječný" likér
17
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka
15
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Cuketové kuličky v…

Zajímavé články

Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Óda na radost: 50 nejkrásnějších podzimních šatů pro S i XXL postavy

Óda na radost: 50 nejkrásnějších podzimních šatů pro S i XXL postavy

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Brad Pitt v nové reklamě: Uhlazený vousáč!

Brad Pitt v nové reklamě: Uhlazený vousáč!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

  • Recepty.cz
  • Maso přes noc
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact