Není to špatné, jen to hrozně vypadá
Neni to spatne,nejlepsi to je vychlazene,kdyz se to podava teple,tak to bylo chutove "mekke" a na pohled oka nic moc,cele se to rozpada a byla to takova michanice.
Výborné,fakt ideální základ pro fantazii nebo co lednice dá.. Tentokrát žampiony a pórek a nemá to chybu!!!
Dnes jsem to uvařila na oběd, moc to chutnalo manželovi, dětem i mně.
Je to opravdu moc dobré. Určitě se dá i různě expedimentovat. Jen se ptám, je opravdu nutné, zapékat tak dlouho?
V neděli jsem vyzkoušela. Pro čtyři lidi jsem dělala větší dávku. Bylo to výborné. Jen příště dám méně oleje pod cibulku. Maso pustilo dost mastného.Ale jinak dobré.
Takto priprvene maso se v Americe a Kanade nazyva"Shepherd pie"prelozeno "pastyruv pie",jeste se poleva omackou "gravy"
Jo a kaši jsem udělala z pytlíku, je to rychlejší a dala jsem do masa hodně česneku, mám ráda. Ale záleží, co kdo má rád. Dávám 1
Výborné, dělala jsem nedávno, a protože jsou zrovna houby, tak jsem je tam přidala a nevadilo to.