• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Maso pod čepicí
Napište svůj komentář k receptu

Maso pod čepicí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maso pod čepicí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g mleté maso
    • 2
      ks cibule 1-2
    • olej
    • koření na mleté maso
    • 2
      lžíce worcestrová omáčka
    • 5
      lžíce kečup - jemný 3-5
    • 2
      dl vývar
    • 3
      lžíce strouhanka
    • brambory
    • mléko
    • máslo
    • sůl
    • sýr

Postup přípravy receptu

1
Nakrájet cibuli, osmahnout na oleji, přidat mleté maso, nechat osmahnout.
2
Pak osolit (spíš mírně), okořenit, přidat kečup a vývar a nechat tak 10-15 minut bublat. Potom přidat strouhanku a celou směs vylít do zapékací misky.
3
Mezitím si připravit obvyklým způsobem bramborovou kaši a smíchat ji se strouhaným sýrem a dát na mleté maso do misky.
4
Potom péct za 45 min. až hodinu, ke konci pečení sundat pokličku, aby se udělala kůrka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kapr pod bramborovou čepicí

Kapr pod bramborovou čepicí

Květák se sýrovou čepicí

Květák se sýrovou čepicí

Zelenina pod maso, do masových směsí...

Zelenina pod maso, do masových směsí.…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Markéta | 23. 3. 2008 10:37

    Není to špatné, jen to hrozně vypadá

  • marie rusnokova | 18. 3. 2008 09:13

    Neni to spatne,nejlepsi to je vychlazene,kdyz se to podava teple,tak to bylo chutove "mekke" a na pohled oka nic moc,cele se to rozpada a byla to takova michanice.

  • Jana Malkusová | 17. 1. 2008 17:29

    Výborné,fakt ideální základ pro fantazii nebo co lednice dá.. Tentokrát žampiony a pórek a nemá to chybu!!!

  • Lenka | 13. 1. 2007 15:02

    Dnes jsem to uvařila na oběd, moc to chutnalo manželovi, dětem i mně.

  • Pavlína Votkeová | 12. 11. 2006 11:47

    Je to opravdu moc dobré. Určitě se dá i různě expedimentovat. Jen se ptám, je opravdu nutné, zapékat tak dlouho?

  • Sísa | 11. 9. 2006 08:54

    V neděli jsem vyzkoušela. Pro čtyři lidi jsem dělala větší dávku. Bylo to výborné. Jen příště dám méně oleje pod cibulku. Maso pustilo dost mastného.Ale jinak dobré.

  • Jana | 8. 9. 2006 23:24

    Takto priprvene maso se v Americe a Kanade nazyva"Shepherd pie"prelozeno "pastyruv pie",jeste se poleva omackou "gravy"

  • Ifuška | 8. 9. 2006 11:50

    Jo a kaši jsem udělala z pytlíku, je to rychlejší a dala jsem do masa hodně česneku, mám ráda. Ale záleží, co kdo má rád. Dávám 1

  • Ifuška | 8. 9. 2006 11:48

    Výborné, dělala jsem nedávno, a protože jsou zrovna houby, tak jsem je tam přidala a nevadilo to.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Kečup - jemný Koření na mleté maso Máslo Mléko Mleté maso Olej Strouhanka Sůl Sýr Vývar Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cordon bleu se sýrem a šunkou

Cordon bleu se sýrem a šunkou

Mrkvová oříšková bábovka

Mrkvová oříšková bábovka

Šlehačková roláda II.

Šlehačková roláda II.

Kuře s bramborami pečené v troubě

Kuře s bramborami pečené v troubě

Azu po česku

Azu po česku

Cookies chip

Cookies chip

Noky se špenátem a ricottou

Noky se špenátem a ricottou

Hlíva s rýží

Hlíva s rýží

Quiche s tuňákem a cibulí

Quiche s tuňákem a cibulí

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

246
Buchty, koláče, záviny se „šimlem“
Buchty, koláče, záviny…
231
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na…
186
Zapečené brambory se sýrovou strouhankou
Zapečené brambory se…
185
Výborný kávový likér
Výborný kávový likér
118
Slaný řecký koláč
Slaný řecký koláč

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Geny krásy existují! Holky z rodiny Maxové jsou důkaz

Geny krásy existují! Holky z rodiny Maxové jsou důkaz

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

  • Recepty.cz
  • Maso pod čepicí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact