• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Maso pod čepicí
Napište svůj komentář k receptu

Maso pod čepicí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maso pod čepicí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g mleté maso
    • 2
      ks cibule 1-2
    • olej
    • koření na mleté maso
    • 2
      lžíce worcestrová omáčka
    • 5
      lžíce kečup - jemný 3-5
    • 2
      dl vývar
    • 3
      lžíce strouhanka
    • brambory
    • mléko
    • máslo
    • sůl
    • sýr

Postup přípravy receptu

1
Nakrájet cibuli, osmahnout na oleji, přidat mleté maso, nechat osmahnout.
2
Pak osolit (spíš mírně), okořenit, přidat kečup a vývar a nechat tak 10-15 minut bublat. Potom přidat strouhanku a celou směs vylít do zapékací misky.
3
Mezitím si připravit obvyklým způsobem bramborovou kaši a smíchat ji se strouhaným sýrem a dát na mleté maso do misky.
4
Potom péct za 45 min. až hodinu, ke konci pečení sundat pokličku, aby se udělala kůrka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kapr pod bramborovou čepicí

Kapr pod bramborovou čepicí

Květák se sýrovou čepicí

Květák se sýrovou čepicí

Zelenina pod maso, do masových směsí...

Zelenina pod maso, do masových směsí.…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Markéta | 23. 3. 2008 10:37

    Není to špatné, jen to hrozně vypadá

  • marie rusnokova | 18. 3. 2008 09:13

    Neni to spatne,nejlepsi to je vychlazene,kdyz se to podava teple,tak to bylo chutove "mekke" a na pohled oka nic moc,cele se to rozpada a byla to takova michanice.

  • Jana Malkusová | 17. 1. 2008 17:29

    Výborné,fakt ideální základ pro fantazii nebo co lednice dá.. Tentokrát žampiony a pórek a nemá to chybu!!!

  • Lenka | 13. 1. 2007 15:02

    Dnes jsem to uvařila na oběd, moc to chutnalo manželovi, dětem i mně.

  • Pavlína Votkeová | 12. 11. 2006 11:47

    Je to opravdu moc dobré. Určitě se dá i různě expedimentovat. Jen se ptám, je opravdu nutné, zapékat tak dlouho?

  • Sísa | 11. 9. 2006 08:54

    V neděli jsem vyzkoušela. Pro čtyři lidi jsem dělala větší dávku. Bylo to výborné. Jen příště dám méně oleje pod cibulku. Maso pustilo dost mastného.Ale jinak dobré.

  • Jana | 8. 9. 2006 23:24

    Takto priprvene maso se v Americe a Kanade nazyva"Shepherd pie"prelozeno "pastyruv pie",jeste se poleva omackou "gravy"

  • Ifuška | 8. 9. 2006 11:50

    Jo a kaši jsem udělala z pytlíku, je to rychlejší a dala jsem do masa hodně česneku, mám ráda. Ale záleží, co kdo má rád. Dávám 1

  • Ifuška | 8. 9. 2006 11:48

    Výborné, dělala jsem nedávno, a protože jsou zrovna houby, tak jsem je tam přidala a nevadilo to.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Kečup - jemný Koření na mleté maso Máslo Mléko Mleté maso Olej Strouhanka Sůl Sýr Vývar Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hlávkový míchaný salát s tuňákem

Hlávkový míchaný salát s tuňákem

Mrkvová bábovka

Mrkvová bábovka

Pařížský dort - Harlekýn

Pařížský dort - Harlekýn

Tuňáková pomazánka VI.

Tuňáková pomazánka VI.

Halušky s brynzou

Halušky s brynzou

Americké Brownies (vynikající)

Americké Brownies (vynikající)

Cheesecake z domácí lučiny

Cheesecake z domácí lučiny

Špenátové placičky se sýrem

Špenátové placičky se sýrem

Jarní závitky s krevetami, bylinkami a zeleninovými nudlemi

Jarní závitky s krevetami, bylinkami…

Doporučujeme

40 minut
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

Poslední sledované recepty

31
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
28
Quinoa s dýňovým pyré
Quinoa s dýňovým pyré
25
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koprová omáčka se…
25
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Vepřové ragú s…
24
Smažený bílý chřest
Smažený bílý chřest

Zajímavé články

5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou skvělé k obědu i večeři
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou…
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární pečené špagety z jednoho hrnce
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární…
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji správně připravit?
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji…
AHA.cz Detaily dnešního rozloučení s Bartoškou: Herci ruší představení!

Detaily dnešního rozloučení s Bartoškou: Herci ruší představení!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Loučení s filmovým králem Bartoškou: Za stovky rolí mu tleská celý národ!

Loučení s filmovým králem Bartoškou: Za stovky rolí mu tleská celý národ!

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Bartoškova (†78) rodina na rozloučení: Skrývání a tichý manévr na poslední chvíli

Bartoškova (†78) rodina na rozloučení: Skrývání a tichý manévr na poslední chvíli

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Numerologie lásky: Jaká životní čísla se k sobě hodí a komu to naopak příliš neladí?

Numerologie lásky: Jaká životní čísla se k sobě hodí a komu to naopak příliš neladí?

  • Recepty.cz
  • Maso pod čepicí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact