• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Maso pod čepicí
Napište svůj komentář k receptu

Maso pod čepicí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maso pod čepicí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g mleté maso
    • 2
      ks cibule 1-2
    • olej
    • koření na mleté maso
    • 2
      lžíce worcestrová omáčka
    • 5
      lžíce kečup - jemný 3-5
    • 2
      dl vývar
    • 3
      lžíce strouhanka
    • brambory
    • mléko
    • máslo
    • sůl
    • sýr

Postup přípravy receptu

1
Nakrájet cibuli, osmahnout na oleji, přidat mleté maso, nechat osmahnout.
2
Pak osolit (spíš mírně), okořenit, přidat kečup a vývar a nechat tak 10-15 minut bublat. Potom přidat strouhanku a celou směs vylít do zapékací misky.
3
Mezitím si připravit obvyklým způsobem bramborovou kaši a smíchat ji se strouhaným sýrem a dát na mleté maso do misky.
4
Potom péct za 45 min. až hodinu, ke konci pečení sundat pokličku, aby se udělala kůrka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kapr pod bramborovou čepicí

Kapr pod bramborovou čepicí

Květák se sýrovou čepicí

Květák se sýrovou čepicí

Zelenina pod maso, do masových směsí...

Zelenina pod maso, do masových směsí.…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Markéta | 23. 3. 2008 10:37

    Není to špatné, jen to hrozně vypadá

  • marie rusnokova | 18. 3. 2008 09:13

    Neni to spatne,nejlepsi to je vychlazene,kdyz se to podava teple,tak to bylo chutove "mekke" a na pohled oka nic moc,cele se to rozpada a byla to takova michanice.

  • Jana Malkusová | 17. 1. 2008 17:29

    Výborné,fakt ideální základ pro fantazii nebo co lednice dá.. Tentokrát žampiony a pórek a nemá to chybu!!!

  • Lenka | 13. 1. 2007 15:02

    Dnes jsem to uvařila na oběd, moc to chutnalo manželovi, dětem i mně.

  • Pavlína Votkeová | 12. 11. 2006 11:47

    Je to opravdu moc dobré. Určitě se dá i různě expedimentovat. Jen se ptám, je opravdu nutné, zapékat tak dlouho?

  • Sísa | 11. 9. 2006 08:54

    V neděli jsem vyzkoušela. Pro čtyři lidi jsem dělala větší dávku. Bylo to výborné. Jen příště dám méně oleje pod cibulku. Maso pustilo dost mastného.Ale jinak dobré.

  • Jana | 8. 9. 2006 23:24

    Takto priprvene maso se v Americe a Kanade nazyva"Shepherd pie"prelozeno "pastyruv pie",jeste se poleva omackou "gravy"

  • Ifuška | 8. 9. 2006 11:50

    Jo a kaši jsem udělala z pytlíku, je to rychlejší a dala jsem do masa hodně česneku, mám ráda. Ale záleží, co kdo má rád. Dávám 1

  • Ifuška | 8. 9. 2006 11:48

    Výborné, dělala jsem nedávno, a protože jsou zrovna houby, tak jsem je tam přidala a nevadilo to.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Kečup - jemný Koření na mleté maso Máslo Mléko Mleté maso Olej Strouhanka Sůl Sýr Vývar Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bifteky se zeleným pepřem

Bifteky se zeleným pepřem

Banánové jednohubky

Banánové jednohubky

Česnekové kapsy

Česnekové kapsy

Bramborová pomazánka II.

Bramborová pomazánka II.

Avokádový salát k večeři

Avokádový salát k večeři

Lilkové koláčky

Lilkové koláčky

Jablkový páj

Jablkový páj

Skořicové šneky

Skořicové šneky

Pěna s polevou z hořké čokolády

Pěna s polevou z hořké čokolády

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

60 minut
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

79
Míchaná vejce (nejen) s romadůrem nebo tvarůžky
Míchaná vejce (nejen) s…
56
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
38
Višňový džem (marmeláda)
Višňový džem (marmeláda)
34
TZATZIKI - originální řecký recept
TZATZIKI - originální…
34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Neuvěřitelné trojrozměrné želé dorty jsou jako umělecká díla. Australanka s nimi sklízí úspěch po celém světě
Neuvěřitelné trojrozměrné želé dorty jsou jako…
Chalupářské recepty: Užijte si všechny chutě, které léto nabízí
Chalupářské recepty: Užijte si všechny chutě,…
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás prozradí vaše oblíbená ledová káva?
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás…
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty, které využijete celé léto
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty,…
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
AHA.cz Arichteva poodhalila důvod rozpadu 3v1: Jinak to nešlo

Arichteva poodhalila důvod rozpadu 3v1: Jinak to nešlo

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Ženy.cz Ani příliš huňaté, ani tenké: Jak na správné obočí, které bude ladit s vaší tváří?

Ani příliš huňaté, ani tenké: Jak na správné obočí, které bude ladit s vaší tváří?

Blesk.cz Smutný pohled na vilu Josefa Abrháma: Chátrá a pustne! Kdo ji zdědil?

Smutný pohled na vilu Josefa Abrháma: Chátrá a pustne! Kdo ji zdědil?

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

  • Recepty.cz
  • Maso pod čepicí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact