Pro méně chápavé: Do pekáče nasypeš jedno až dvě kila soli a na tu solnou vrstvu položíš maso a je jedno jestli kuře či bůček, žádné další solení či koření. Jedno kilo soli stojí +-8.-Kč, což je cena směšná a proto tu hroudu, která obsahuje krev z masa z pekáče vyhodíš. Ovšem pečené maso je šťavnaté a vynijkající :-)
taky mi to moc nesedlo ale zachod sem dost zesrala pak sem mela tolik prace na umití ale aspon me to protáhlo :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
;-) ;-) na picu recept měla sem stoho velkou srčku s nebylo to příjemné ale jinak to slo :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$
:-D :-D toky si mislím ze toho bylo málo :-P :-P aspon 10 mega porcí :D :-| :-|
:-D :-D toky si mislím ze toho bylo málo :-P :-P aspon 10 mega porcí :D :-| :-|
:-D :-D bylo toho malo
Nechápu. Tom aso e na sůl jen položí, nebo se solí zasype? V receptu není uvedeno.
moc díky za bleskovou odpověď a radu. krásný den všem!
Než zareaguje p.Veronika.Z mé zkušenosti s kuřetem se kuře osolí a po upečení se nepřipečená čistá sůl uchová napříště.Ostatní vyhazuji.Je důležité nepodlévat,jinak spodek bude přesolený.Viděla jsem v TV rybu na soli, byla okořeněná a celá zasypaná v mořské soli,ale neznám přesný recept.
prosím o radu - co se solí z pekáčku - je nutné ji vyhodit nebo je možné jinějak použít? díky
To maso se už nesolí?
Jů,to znám s kuřetem.To je boží.Zkusim s krkovicí,jeslt to bude taky tak šťavnaté a křehké.