Maso naklepeme, osolíme ,opepříme, dáme do pekáčku, zalijeme smetanou, přikryjeme a pečeme asi 30 minut. Těsně před koncem sejmeme víko a dopečeme, nejlepší příloha je bramborová kaše.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Marta Kropáčová
|10. 6. 2009 09:33
Ja davam jakoukoliv,jakou mam doma.Maso nejdrive orestuji z obou stran,zasypu z konzervy zampionama,zaleji slehackou,az se slehacka vstreba,je hotovo,muze se jist
Marrianna Sa---
|10. 6. 2009 09:20
Můžu se zeptat o jakou smetanu se jedná?
Denisa Dvořáková
|8. 6. 2009 17:34
peču společně s plátky syrových brambor stejně jako paní Iveta J., ještě však přidávám kolečka cibule... občas ke konci zasypu sýrem stejně jako paní Anna V. ... :o)
Anna Vobroučková
|2. 6. 2009 07:17
Tuto úpravu masa dělám už léta i kotlety.Na konec maso než vypnu troubu posypu strouhaným sýrem.Je to výborné s bramborama i hranolkama.
Iveta Janatová
|2. 6. 2009 06:55
Takové masíčko nám moc chutná.Já v pekáčku střídám vrstvy brambor s masem a zapékám společně.