Maso a párek nakrájíme na kostky, dáme do pekáče, přidáme protlak, kečup a sterilovanou zeleninu i s nálevem. Okurku ze zeleniny pokrájíme a odstraníme feferonky. Promícháme, osolíme a pečeme do měkka. Nálev se odpaří.
2
Je to rychlé chutné a hodně pikantní. Nejlepší je podávat s chlebem nebo brambory.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Vlasta
|25. 1. 2012 18:35
U nás se Moravanka neprodává. Je to škoda, protože je tady dost receptů a jestli je to naozaj pikantní, více. Mnoho receptů má v názvu "pikantní" a nakonec tam není vůbec nic!
Kamila kamila
|1. 5. 2006 18:47
Já bych ráda věděla přesně odměřené ingredience. Podle oka nevařím a ráda bych to zkusila.
Lucie Bošková
|24. 3. 2006 07:00
Je to opravdu moc dobré i když dost pálivé. Jenom by to chtělo pro méně zkušené přesnější odměření ingrediencí . Jinak to stojí za vyzkoušení!