Maso osolíme, okmínujeme a dáme na plech, posypeme cibulí a předem namočenými houbami, přikryjeme a dáme přes noc uležet. Před vložením do trouby podlijeme vodou a pečeme, až se voda odpaří. Pak přidáme 2 lžíce sádla, nebo pokapeme olejem a ješťe trochu podlijeme vodou a dopečeme. Doděláme odkryté.
2
Podáváme s vařenými brambory, které posypeme cibulovo-houbovou směsí a to je vynikající. O směs je větší zájem než o maso, tak jí musí být hodně.
Vynikajicí s bramborovým knedlíkem!Když přidáte česnek je to také moc dobrá varianta!
Kačka
|25. 11. 2007 13:57
kombinaci lesních hub a masa nelze nemít rád :-D Já osobně to ale nepeču, ale vařím... udělám maso na kmíně, do toho houby a omáčku..... a s rýží?-VÝBORNÉ!!Ale tohle, co jste dělala vy taky určitě vyzkouším
Broučina
|8. 7. 2006 20:50
Výborný recept! Moc za něj děkuji. Cibulovo-houbová směs je vynikající.