Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme, pokud s kostí, uděláme zářez u kosti. Potřeme česnekem, proložíme do nakládací mísy s cibulí a zalijeme marinádou. Necháme naložené 1 den, občas převratíme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jitka Malinová
|14. 9. 2006 14:43
Dávám kromě solamylu i vajíčko, ale nedávám cibuli. Voba koření se mi zdá nevýrazná, doporučuji nějaké grilovací. Jinak ten solamyl udělá na mase takovou krustu a maso zůstane krásně šťavnaté. Samozřejmě i část marinády zůstane na roštu, proto se to musí nechat pořádně zatáhnout, než se to obrátí.
Šárka Tkáčová
|14. 9. 2006 14:17
Nevím,jestli se ten Solamyl při grilování nepálí .
E
|14. 9. 2006 13:51
nic moc
Alena Hanusová
|24. 7. 2006 08:52
Tak v sobotu jsme vyzkoušeli a nechutnalo nám.
Mirka
|27. 5. 2006 20:51
Vyzkoušeli jsme a zistili, že to nebylo špatné.Můžeme doporučit.
Petra
|3. 5. 2006 17:59
Tento recept jsme vyzkoušeli a moc jsme si pochutnali.