Na oleji a na rozpuštěné slanině osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli, česnek a papriku. Přidáme maso pokrájené na kostky, osolíme, okořeníme, podlijeme vodou a dusíme. K měkkému masu přidáme kečup, hořčici a několik střiků worchestrové omáčky. Omáčku nezahušťujeme je zahuštěna rozdušenou cibulí.
Bylo to báječné! Kližku jsem pekla vcelku se všemi ingrediencemi 2 hodiny, masíčko lahodné, omáčky dost. Podávala jsem s bramborovým knedlíkem.
Iveta Bílková
|2. 12. 2006 08:07
Tedy, všichni chválí, ale já jsem zklamaná. Mě to nechutnalo. Možná byla chyba ve mně, nevím.
Fleur
|16. 6. 2006 18:31
Je moc dobrý gulášek, ale z toho králičího nevím, tenhle dělám podle tohoto receptu často, ale jen z hovězího, to králičí má takovou trošičku pachuť, ale myslím, že ta cibule mi nemůže uškodit, když se přidá dost česneku a majoránky?
Šárka Tkáčová
|16. 6. 2006 08:04
paní Vlastičko,co myslíte,jaký by byl z králíka-myslíte že sladký-kvůli cibuli.Nemáte zkušenosti? Děkuji.
XY
|15. 6. 2006 16:29
To je gulášek, jedná báseň, sklízím samou chválu
Michaela Atherton
|21. 4. 2006 14:21
Vypada to lakave, pri nejblizsi prilezitosti to vyzkousim. Manzel hovezi maso a gulasky miluje.